Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Rozvod Pamely Anderson: Za pár dní lásky vysolil 200-tisíc a... Totálny hlupák!

Pamela Anderson a Jon Peters Zobraziť galériu (5)
Pamela Anderson a Jon Peters (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Búcha si hlavu o stenu! Keď sa pred pár týždňami objavili v médiách správy, že Pamela Anderson (52) sa v tajnosti vydala za producenta Jona Petersa (74), pre mnohých to bol šok. Len málokto totiž vedel, že sa milenci spred tridsiatich rokov opäť stretávajú. Manželstvo dvojice však nemalo dlhé trvanie. Po 12 dňoch je láske koniec a štvrtý exmanžel známej sexbomby otvorene priznáva, že je blbec.

Namiesto veľkého príbehu lásky poriadne fiasko! Pamela Anderson prekonala minulý rok pomerne bolestivý rozchod s futbalistom menom Adil Rami, kvôli ktorému sa dokonca presťahovala do Francúzska. Mladší športovec bol slávnej sexici neverný a ona sa po tomto zistení zrútila. 

Galéria: Týchto mužov Pamela Anderson kedysi milovala
Keď sa v januári objavili v médiách správy, že sa Pamela vydala za hollywoodskeho producenta Jona Petersa, verejnosť bola šokovaná. Avšak zdalo sa, že po boku chlapa, ktorý ju roky obdivoval, zbožňoval a pristupoval k nej ako k princeznej, bude konečne šťastná...

Svadba, ktorá sa konala 20. januára bola prekvapením. Oveľa väčším však bolo oficiálne vyhlásenie z 1. februára, kedy priznali, že sa rozišli. Zdroj z blondínkinho okolia pre médiá uviedol, že Pamela už deň a pol po svadbe svoje rozhodnutie oľutovala. „Bezhlavo sa do toho vrhla, pretože jej srdce bolo po nedávnej duchovnej očiste v Indii príliš otvorené,” uviedol a dodal, že sexbombe vadilo aj to, že ju jej manžel prehnane kontroluje. 

Tieto slová hollywoodskeho producenta poriadne nahnevali. Magazín Page Six preto kontaktoval mailom a otvorene komentoval svoje 12-dňové manželstvo so slávnou sexbombou. „Všetko, čo vám povedali, je klamstvo. Vrátane toho, že som ju ja požiadal o ruku,” poznamenal Jon Peters s tým, že práve ona navrhla svadbu prostrednícvtom smsky. „Keď mi poslala správu, že sa chce vydávať, bolo to pre mňa ako splnený sen. Hoci som bol zasnúbený s inou ženou, ktorá sa ku mne sťahovala, všetko som to kvôli Pam nechal,” dodal. 

Jon tvrdí, že práve on prišiel s tým, aby sa ich cesty rozišli. Priložil aj kópiu správ, v ktorých to Pamele oznámil. „Drahá Pammy, uplynulé dni boli nádhernou a úžasnou oslavou lásky. Ale celá táto manželská záležitosť, právnici a dlhy... Vyľakalo ma to. Priviedlo ma to k tomu, že som si uvedomil, že vo svojich 74 rokoch potrebujem pokojný jednoduchý život a nie medzinárodnú milostnú aféru,” písalo sa v správach, ktoré producent poslal svojej veľkej láske. 

Peters komentoval aj poznámku o tom, že Anderson prehnane kontroloval. „Privítal som ju vo svojom živote s otvorenou náručou a láskou. Ak má pri kontrole na mysli to, že som zaplatil jej dlhy a financoval kompletnú výmenu jej šatníka... Mala dlhy zhruba 200 tisíc dolárov, ktoré som zaplatil. A toto je zrejme jej vďaka. Niet väčšieho blázna, ako starý blázon,” uzavrel sebakrticky. 

„Tieto tvrdenia sú nielenže nepravdivé, ale aj smiešne. Hoci sa pán Peters usiluje v pani Anderson vyvolať nejakú reakciu, ona k tomu nemá čo povedať a praje mu veľa šťastia,” uviedol na margo toho herečkin hovorca. 

Jon Peters si búcha hlavu o stenu.
Zobraziť galériu (5)
Jon Peters si búcha hlavu o stenu.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Pamela AndersonJon Peters
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu