Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tajná svadba slávnej sexbomby (53): 5 rozvodov a teraz sa vydala za... Júj, to je romantika!

Pamela Anderson Zobraziť galériu (6)
Pamela Anderson (Zdroj: SITA)

VANCOUVER ISLAND - Ako z filmu! Z herečky Pamely Anderson (53) je opäť vydatá pani. Krásnu novinku držala v tajnosti viac ako mesiac. Ako totiž vyšlo najavo, presne na Štedrý deň spečatila svadbou vzťah so svojím bodyguardom Danom Hayhurstom. Pozrite sa, ako v poradí šiesta svadba slávnej sexbomby vyzerala!

Pamela Anderson toho v uplynulom roku stihla celkom dosť. Aspoň čo sa milostného života týka. 20. januára sa totiž tajne vydala za 74-ročného producenta Jona Petersa, ktorý bol do nej zamilovaný už dlhé roky. Avšak slávna sexbomba mu ponúkala len priateľstvo. Začiatkom roka 2020 však zmenila názor a navrhla mu svadbu.

Ich manželstvo však trvalo len 12 dní a pracháč potom otvorene priznával, že je blbec. Kvôli Pamele totiž odkopol snúbenicu, ktorá sa k nemu už mala nasťahovať. Tiež prezradil, že vyplatil blondínkine dlhy a financoval kompletnú výmenu jej šatníka. Herečkin hovorca tieto obvinenia poprel. 

Manželstvo Pamely Anderson a Jona Petersa trvalo len 12 dní.
Zobraziť galériu (6)
Manželstvo Pamely Anderson a Jona Petersa trvalo len 12 dní.  (Zdroj: SITA)

Vyzerá to tak, že hviezda Pobrežnej hliadky na lásku nezanevrela. Ako aktuálne vyšlo najavo, počas Vianoc sa tajne vydala. Jej vyvoleným sa tentokrát stal osobný strážca - Dan Hayhurst, s ktorým sa viac zblížili počas lockdownu kvôli pandémii COVID-19. „Som tam, kde mám byť. V náručí muža, ktorý ma ozaj miluje,” uviedla pre Daily Mail blondínka. 

Pamela tiež prezradila, že svadba sa konala na pozemku, ktorý pred 25 rokmi kúpila od svojich rodičov. „Aj oni sa tu v minulosti zosobášili a sú stale spolu. Mám pocit, že kruh sa uzatvára. Toto romantické miesto má veľa liečivej energie a ja som tu našla svoj pokoj,” dodala.

Oficiálne zábery zo svadby zverejnila na svojom Instagrame ochranárska organizácia RASTA Sanctuary.

Pamela Anderson sa 24. decembra 2020 vydávala už po šiestykrát. V rokoch 1995-1998 bol jej manželom Tommy Lee, s ktorým má synov Brandona a Dylana. Za Kida Rocka sa vydala v roku 2006. O rok neskôr však už prišiel rozvod a oženil sa s ňou Rick Salomon. Zaujímavé je, že dvojica sa potom zosobášila aj v roku 2014. V oboch prípadoch však ich manželstvo trvalo len zhruba rok. Najkratšie - 12 dní bola začiatko roka 2020 manželkou Jona Petersa.

Galéria: Týchto mužov Pamela Anderson kedysi milovala

Viac o téme: Pamela AndersonDan Hayhurst
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu