Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slávna modelka šokuje úprimnosťou: Prečo to tým svojím prsiam robí?!

Chrissy Teigen Zobraziť galériu (9)
Chrissy Teigen (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Vysmieva sa sama sebe! Niekdajšia modelka Chrissy Teigen (34) patrí k celebritám, ktoré sú na socialnych sieťach dosť aktívne. Nemá problém zverejniť fotky svojich ratolestí a vôbec si nepotrpí na to, aby bola tip-top za každých okolností. V uplynulých dňoch zaskočila prehnanou úprimnosťou.

Atraktívny zovňajšok nie je jedinou prednosťou Chrissy Teigen, ktorá je verejnosti známa tiež ako manželka speváka Johna Legenda. Dvojnásobnej mamičke totiž nechýba aj zmysel pre humor. Bežne to dokazuje na sociálnych sieťach. 

V týchto dňoch tam napríklad zverejnila fotku v negližé. Z výstrihu jej vykúkal prsník. „Nie je to moja bradavka. Žiaľ, moje bradavky sú o dosť nižšie,” uviedla k fotke brunetka, ktorej prsia po dvoch tehotenstvách už nie sú tým, čím bývali. Chrissy sa však neberie vážne a dokonca nemá problém sa z nich vysmievať. 

Chrissy Teigen svoje vnady nešetrí a pokojne sa baví na svoj účet.
Zobraziť galériu (9)
Chrissy Teigen svoje vnady nešetrí a pokojne sa baví na svoj účet.  (Zdroj: Instagram)

Modelkine prsia boli na pretrase aj nedávno, keď Chrissy zverejnila fotku s dcérkou, ktorú označila za svoju stylistku. Brunetka mala na sebe sako, z ktorého jej tiež vykúkal prsník. „Bože, zahaľ sa. Veď tam máš dieťa,” reagoval jeden z followerov.  „Cicala ich celé mesiace a vôbec jej to nevadilo,” poznamenala pohotovo Teigen. 

Chrissy Teigen touto fotkou pobúrila niektorých followerov.
Zobraziť galériu (9)
Chrissy Teigen touto fotkou pobúrila niektorých followerov.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Chrissy Teigen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu