Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Napätie v rodine po smrti sestry Georga Michaela: ZÁKAZ pre spevákovho priateľa!

George Michael s partnerom Fadim Fawazom Zobraziť galériu (4)
George Michael s partnerom Fadim Fawazom (Zdroj: Twitter)

OXFORDSHIRE - Presne tri roky po smrti Georga Michaela opustila svet aj jeho sestra Melanie. Jej smrť spôsobila nielen smútok, ale aj napätie vo vzťahu k Fadimu Fawazovi, ktorý bol posledným spevákovým priateľom. Rodina mu zakázala prísť na pohreb.

George Michael zomrel pred tromi rokmi vo veku 53 rokov. Presne v rovnaký deň zomrela počas uplynulých sviatkov jeho sestra Melanie, ktorá mala 55 rokov. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

R.I.P Melanie ❤ #georgemichael #melaniepanayiotou #rip

Príspevok, ktorý zdieľa Amanda Kyriacos Panayiotou™Ⓜ️ (@amanda.panayiotou),

Rodine vyjadril sústrasť aj Georgov posledný priateľ Fadi, no vzťahy medzi nimi nie sú podľa zdrojov ideálne. Za všetko môže fakt, že sa prihlásil o podiel zo spevákovho dedičstva a zostával v jeho vile aj potom, ako bol oficiálne vyzvaný na jej opustenie. 

Nakoniec bol v lete zatknutý po tom, čo vilu totálne zdevastoval. Rozbil okná, dvere, dokonca aj záchody či umývadlá. Zničené boli aj steny. 

George Michael sa po
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Twitter)

Niet sa teda čo čudovať, že spevákova rodina s ním nechce mať nič spoločné. „Rodina sa rozhodla ho ignorovať. Chcú smútiť bez toho, aby ich rozptyľovala jeho prítomnosť,” cituje The Sun dobre informovaný zdroj. Fadi teda pozvánku na pohreb nedostal a bolo by najlepšie, keby sa príbuzným ani neukazoval na oči. 

Viac o téme: George Michael
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu