Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tehotná modelka sa pretŕča vyzlečená: Slová o dieťatku vás šokujú

Iskra Lawrence Zobraziť galériu (9)
Iskra Lawrence (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Známa plus size modelka Iskra Lawrence (29) je v radostnom očakávaní a už čoskoro privedie na svet svoje prvé dieťatko. Z rastúceho bruška má veľkú radosť. Dokazujú to aj príspevky na instagrame, kde sa bežne predvádza v spodnej bielizni. Ako budúca mamička prezradila, už pozná aj pohlavie bábätka. V súvislosti s tým však vyslovila aj poriadne prekapivé slová.

Počas vianočných sviatkov sa svojim priaznivcom prihovárali i mnohé celebrity a známe tváre. Výnimkou nebola ani plus size modelka Iskra Lawrence. Tá dala na instagram vianočný pozdrav v podobe fotky, na ktorej pózuje v spodnej bielizni. 

Iskra Lawrence
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram)

Blondínka, ktorá je momentálne v 6. mesiaci tehotenstva, nemá problém pretŕčať sa takto odhalená. Hoci s partnerom počali bábätko neplánovane (Iskra užívala hormonálnu antikoncepciu), veľmi sa na neho tešia. 

Budúci rodičia už poznajú aj pohlavie dieťatka a oznámili to i svojim najbližším. Je však poriadne prekvapivé, že blondínka by bola najradšej, keby si ich dieťa v budúcnosti samé vybralo, či chce byť mužom alebo ženou. 

„Hoci mi lekári povedali, aké má moje dieťatko pohlavie, napokon to možno nebude to, čo si ono samé bude chcieť vybrať,” šokovala pred pár dňami Iskra. 

Viac o téme: Iskra Lawrence
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu