Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Modelka ju otrčila do objektívu: Veľká a s celulitídou!

Iskra Lawrence Zobraziť galériu (7)
Iskra Lawrence (Zdroj: Instagram)

MALDIVY - Aj veľká vie očariť! Iskra Lawrence (28) dokazuje, že kilá navyše nemusia byť nedostatkom. Spravila z nich svoju prednosť a patrí medzi najznámejšie plus size modelky súčasnosti. Aktuálne sa nachádza v exotike, odkiaľ poslala svetu pozdrav v podobe momentky, na ktorej pyšne ukazuje svoj kyprý zadok.

Na svoje kilá je hrdá! Reč je o britskej plus size modelke Iskre Lawrence, ktorá sa teší veľkej popluarite. Na instagrame ju sleduje takmer 4,5 milióna fanúšikov a určite sa nemôže sťažovať na nedostatok pracovných príležitostí. 

Aj v týchto dňoch sa nachádza na Maldivách, kde pózuje aj v úsporných bikinách. Fotkami svojho odhaleného tela sa pochválila aj na instagrame. O blondínke je známe, že odmieta retuš a grafické úpravy. A tak na záberoch smelo ukazuje i svoje faldíky, obliny, či celulitídu. 

Fanúšikovia ju však nekritizujú. Práve naopak, nešetria chválami. „Wau, ľudia, pozrite sa na to! Ozajstná sexbomba,” znejú vybrané z komentárov. „Vďaka ti za to, že dodávaš sebavedomie nám - obyčajným ženám. Tých dokonalých a bezchybných modeliek je plný internet,” pripísala pod fotky jedna z nadšených fanúšičiek. Čo na krivky sebavedomej Iskry hovoríte vy?

Iskra Lawrence sa za svoje krivky a celulitídu nehanbí.
Zobraziť galériu (7)
Iskra Lawrence sa za svoje krivky a celulitídu nehanbí.  (Zdroj: Instagram)

Iskra Lawrence rada vystavuje na obdiv svoje oblé krivky.
Zobraziť galériu (7)
Iskra Lawrence rada vystavuje na obdiv svoje oblé krivky.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Iskra Lawrence
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu