Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hviezdy Nekonečného príbehu opäť spolu: Pohľad na nich po 35 rokoch šokuje!

Bojovník Atrey a kráľovná boli hlavnými hviezdami Nekonečného príbehu. Zobraziť galériu (11)
Bojovník Atrey a kráľovná boli hlavnými hviezdami Nekonečného príbehu. (Zdroj: Warner Bros)

NEW YORK - Vydarená fotka! Film Nekonečný príbeh je spätý s detstvom mnohých z nás. Od jeho nakrútenia uplynulo už neuveriteľných 35 rokov. Predstavitelia bojovníka Atreya a kráľovnej - Noah Hathaway (48) a Tami Stronach (47) sa v uplynulých dňoch opäť stretli. Pozrite, ako sa za ten čas zmenili!

Ktovie, či režisér Wolfgang Petersen v roku 1984 tušil, aký bude jeho počin s názvom Nekonečný príbeh úspešný. Náklady na nakrúcanie boli na tú dobu obzvlášť vysoké - zhruba 27 miliónov dolárov. Nečudo, fantasy príbeh vyžadoval množstvo špeciálnych trikov. Investícia sa ale rozhodne vyplatila a neskôr vznikli ďalšie dve pokračovania. 

S Nekonečným príbehom sú neodmysliteľne spätí aj Noah Hathaway a Tami Stronach. Tí sa pred pár dňami stretli v rámci Winterconu. Jedná sa o podujatie, na ktorom sa fanúšikovia môžu osobne stretnuť s vybranými hviezdami sci-fi počinov.

Noah a Tami sa zo stretutia potešili. Sami sa na instagramových profiloch pochválili spoločnými fotkmi. Za zmienku ale určite stojí aj záber, na ktorom sa predviedli úplne inak, než sme v ich prípade zvyknutí. Filmový Atrey so vztýčeným prostredníkom a nežná kráľovná s vyplazeným jazykom. 

Hviezdy Nekonečné príbehu sa predviedli inak, než sme zvyknutí.
Zobraziť galériu (11)
Hviezdy Nekonečné príbehu sa predviedli inak, než sme zvyknutí.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Noah HathawayNekonečný príbehTami Stronach
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu