Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Drsná premena idola z Nekonečného príbehu: Roky ho zmenili na nepoznanie!

Noah Hathaway ako sladký tínedžerský idol z Nekonečného príbehu a ako potetovaný drsňák po takmer tridsiatich rokoch Zobraziť galériu (7)
Noah Hathaway ako sladký tínedžerský idol z Nekonečného príbehu a ako potetovaný drsňák po takmer tridsiatich rokoch

LOS ANGELES – Sladký chlapec je minulosťou! Keď sa Noah Hathaway (42) zviditeľnil po celom svete, mal ešte len 13 rokov a stal sa predmetom túžob všetkých dospievajúcich dievčat. Atreyu z kultovej snímky Nekonečný príbeh sa však za desiatky rokov zmenil tak, akoby to očakával iba málokto. Jeho telo zdobí množstvo tetovaní a viac než svet šoubiznisu mu učarovali silné stroje.

Z nevinného tínedžera potetovaný drsňák! Hoci americká kinematografia ležala Noahovi Hathawayovi pri nohách pomerne zavčasu, on sa nakoniec pobral celkom iným smerom. Celosvetová popularita, ktorú si vyslúžil ako hrdina Atreyu v legendárnom Nekonečnom príbehu, mu až tak veľmi nezachutila. Dnes sa práci pred kamerou venuje už len príležitostne a na párty zaujme najmä potetovanými rukami vykúkajúcimi z krátkych rukávov.

Noah Hathaway má štíhlu
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Rozprávkový jazdec na koni sa po fenomenálnom úspechu blysol ešte v niekoľkých ďalších snímkach – Troll alebo To Die, to Sleep. V Los Angeles navštevoval Francúzske lýceum a vo voľnom čase sa naplno venoval tancu, no kvôli vážnemu zraneniu musel túto svoju vášeň vo veku 18 rokov zanechať. Presedlal tak na bojové umenia, v rámci ktorých sa mu podarilo dosiahnuť čierny pás (Tang Soo Do a Shotokan Karate) a viacerých úspechov.

Noah Hathaway
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Facebook)

Noah sa v súčasnosti venuje predovšetkým motorkárskym pretekom, pričom silné dvojkolesové mašiny aj sám navrhuje a skladá. So životným štýlom divokej jazdy sa stotožnil aj početnými obrázkami, ktorými si nechal ozdobiť ramená, predlaktia, ruky, chrbát a ďalšie časti tela. V tvári je mimoriadne štíhly, no biceps s podobizňou ázijskej ženy mu nechýba. Dámy, ktoré po prehliadnutí galérie prepadne nostalgia, si herca môžu pozrieť v tohtoročnej dráme Blue Dream.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu