Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Chceli ste vedieť, ako sa má lietajúci drakopes z Nekonečného príbehu: Tu je!

Drakopes Falco je neodmysliteľnou súčasťou Nekonečného príbehu. Zobraziť galériu (6)
Drakopes Falco je neodmysliteľnou súčasťou Nekonečného príbehu. (Zdroj: Warner Bros)

LOS ANGELES - Dnes je možné všetko! Od nakrúcania fantasy rozprávky Nekonečný príbeh ubehlo už viac ako 30 rokov. Mnohým sa pri zmienke tohto počinu vybavia krásne spomienky na detstvo a veľká túžba vysadnúť na chrbát bieleho chlpáča Falca. Herec Noah Hathaway (44) mal tú česť, že si legendárnu scénu mohol aj v dospelosti zopakovať. Pozrite, ako to dopadlo!

Pred pár dňami sme vás na topkách informovali o tom, že z Tami Stronach, ktorá vo filme Nekonečný príbeh stvárnila detskú kráľovnú, vyrástla krásna žena. Viacerí ste sa v súvislosti s tým v diskusii pýtali, ako sa rokmi zmenil lietajúci drakopes Falco. Máme pre vás odpoveď. Vôbec sa nezmenil.



Vďaka súčasným technológiám sa totiž Falco objavil v reklame na hudobnú službu Spotify. Jej tvorcovia oslovili aj herca Noaha Hathawaya, aby si so starým parťákom zalietal. Ako prezrádza video z nakrúcania reklamy, predstaviteľ Atreya sedel na makete drakopsa, ktorá nemala hlavu. Tá bola do výsledného videa neskôr dodaná graficky. 

Rôzne úpravy boli nevhnutné aj v prípade starého Atreya. Keďže má herec potetované telo hádam od hlavy po päty, použili maskéri kvantum telovej farby, aby ich prekrili. Na hlavu mu dali parochňu s dlhými vlasmi, na tvár hustú bradu a výsledok je dokonalý.   

VIDEO: Obľúbená scéna z filmu Nekonečný príbeh, kde Atrey sedí na chrbte lietajúceho Falka. 

VIDEO: Noah Hathaway (predstaviteľ Atreya) si let na Falcovi po dlhých rokoch zopakoval. 

Viac o téme: Nekonečný príbehNeverending story
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu