Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Z detskej hviezdy troska: Vychudnutý na kosť... Skončil v nemocnici!

Aaron Carter Zobraziť galériu (6)
Aaron Carter (Zdroj: Instagram AC)

FLORIDA - Kedysi veľmi populárny Nick Carter z Backstreet Boys má mladšieho brata Aarona, ktorý skočil do hudobného biznisu už ako dieťa. V posledných rokoch sa však objavili správy o zatknutiach a psychických problémoch. Jeho súrodenci si dokonca vybavili zákaz priblíženia. Najnovšie bývalá detská hviezda skončila vychudnutá na nemocničnom lôžku.

Aaron Carter včera zverejnil fotku z nemocničného lôžka. K záberu napísal, že mamy sa o nás vždy postarajú. Portál TMZ preto kontaktoval práve jeho mamu, aby sa dozvedel, čo sa stalo. 

Z detskej hviezdy troska:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram AC)

Jane prezradila, že keď sa Aaron vo štvrtok objavil u nej doma, okamžite mala starosti pre jeho príliš nízku váhu. Podľa jej slov váži iba okolo 52 kíl, čo je pri výške 183 centimetrov podváha. Kedysi mal o 20 kíl viac. 

Za všetkým je vraj stres z rodinných problémov. Podľa Jane jej syna trápia zákazy priblíženia, ktoré si vyžiadali jeho starší súrodenci. Treba však uznať, že vyhrážky smrťou tehotnej manželke, ktoré zverejnil Nick, boli naozaj už cez čiaru. Dvojici sa napokon v októbri narodila dcérka – ide o ich druhé dieťa po tom, čo na jeseň 2018 Lauren potratila. 

Viac o téme: Aaron Carter
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu