Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Spáchal Aaron Carter (†34) samovraždu? TOTO sa dialo po jeho smrti! Svetu chcel dokázať, že...

Aaron Carter Zobraziť galériu (9)
Aaron Carter (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Počas víkendu otriasla svetom šoubiznisu správa o smrti speváka Aarona Cartera (†34). Mladého umelca našli bez známok života v jeho dome vo vani. Brat hviezdneho speváka skupiny Backstreet Boys - Nicka Cartera (41) bojoval v posledných rokoch so závislosťou na drogách a trpel psychickými problémami. Jeho smrť je o to smutnejšia, že so starým spôsobom života chcel skoncovať, aby sa opäť mohol začať starať o svojho 11-mesačného syna.

Aj keď Aaron Carter dlhodobo bojoval so závislosťou na tvrdých drogách a trpel psychickými problémami, správa o jeho náhlej smrti pochopiteľne mnohých šokovala. Speváka našli v jeho dome bez známok života vo vani.

Jeho telo našla jedna zo zamestnankýň, ktorá mala na starosti domácnosť. Ako informuje denník The U.S. Sun, ľudia, ktorí bývajú v tesnej blízkosti miesta tohto nešťastia, počuli neznámu ženu kričať „On je mŕtvy."

Spáchal Aaron Carter (†34)
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Profimedia)

Príčina smrti mladého speváka zatiaľ nie je jasná. Špekulácie o samovražde sú však podľa jedného z Aaronových priateľov hlúposť. Ako povedal pre spomínaný denník, Carter mal v najbližšom období začať pracovať na svojich nových hudobných projektoch. 

„Aaron nespáchal samovraždu. Počas najbližšieho týždňa chcel začať pracovať na svojej hudbe s hudobníkmi z nášho mesta. Bol z toho veľmi nadšený. Všetky reči o tom, že v poslednej dobe rozmýšľal nad samovraždou, sú nepravdivé," povedal. „Počuť dnes ráno správu o jeho smrti bolo zničujúce. Aaron mal veľmi dobré srdce a bol veľmi talentovaný umelec. Chcel ukázať svetu, že je dobrým otcom a chcel pokračovať vo svojej hudobnej kariére. V poslednej dobe sa snažil vyliečiť, zodpovedne bral lieky, ktoré mu predpísal doktor. Prisahal, že neberie tvrdé drogy," doplnil kamrát, ktorý jeho náhlu smrť nedokáže pochopiť. 

Správa o Aaronovej smrti najviac zasiahla jeho priateľov a blízkych. Tesne po tom, ako sa na mieste tragédie objavila polícia, prišla k domu aj spevákova partnerka a matka jeho 11-mesačného syna - Melanie Martin. Tá okamžite po príchode začala nahlas plakať. Následne zverejnila svoju reakciu aj na sociálnej sieti TikTok.

Najsmutnejšie na celom prípade je to, že sa Aaron usiloval zmeniť svoj doterajší spôsob života. Najväčšou motiváciou mu na jeho ceste mal byť spomínaný syn Prince. Súd totiž umelcovi zakázal stretávať sa s jeho synom, čo chcel Carter veľmi zmeniť. Dobrovoľne sa prihlásil na liečenie v Los Angeles, ktoré mu malo s jeho závislosťou pomôcť...

Aaron Carter so synom
Zobraziť galériu (9)
Aaron Carter so synom  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Aaron Carter
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu