Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Podvod v X Factore? Aha, čo odhalila čítačka o hviezde z Glee!

Kevin McHale Zobraziť galériu (4)
Kevin McHale (Zdroj: ITV)

LONDÝN - V Británii aktuálne vysielajú šou X Factor s celebritným obsadením. Jedným z účinkujúcich je aj Kevin McHale (31) zo seriálu Glee. Diváci si však myslia, že s jeho postupom do ďalšieho kola to nebolo úplne kóšer. A odvolávajú sa na čítačku, ktorá bola akosi popredu.

The Sun si všimol zaujímavé reakcie ľudí na sociálnej sieti Twitter. Ide konkrétne o situáciu s postupom Kevina McHalea do ďalšieho kola. V sobotnom vysielaní sa porotca Louis Walsh rozhodol posunúť hviezdu Glee ďalej. 

Diváci si ale myslia, že to bolo celé naplánované a zinscenované. V televízii sa totiž občas objavia veci, ktoré by na obrazovkách nemalo byť až tak vidieť. V tomto prípade ide o čítačku, kde sa podľa ostrozrakých fanúšikov šou objavili slová porotcu o postupe predtým, než vôbec stlačil tlačidlo znamenajúce pokračovanie v súťaži. „Gratulujem. Postupuješ do ďalšieho týždňa” na čítačke. Nebolo to príliš spontánne, že, Louis Walsh?” uviedol jeden z divákov na Twitteri. 

Podvod v X Factore?
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: ITV)

Možno sú ľudia v štábe obsluhujúci čítačku veľmi rýchli a hodili tam túto vetu okamžite, ako sa porotca postavil a vedeli vďaka tomu predpokladať, že ide stlačiť tlačidlo. Na druhej strane – naozaj je tak ťažké povedať "Postupuješ" bez čítačky? 

Viac o téme: X FactorKevin McHale
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu