Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Na tehotnú herečku sa valí poriadna špina: Kvôli tomuto prišla o fanúšikov aj prachy!

Herečka Lea Michele. Zobraziť galériu (9)
Herečka Lea Michele. (Zdroj: Twitter.com/Wedded Bliss)

LOS ANGELES - Dobehla ju minulosť! Herečka Lea Michele (33), známa predovšetkým z obľúbeného seriálu Glee, by sa už čoskoro mala stať mamičkou. Radosť z blížiaceho sa pôrodu však nemôže prežívať naplno. Médiá a sociáne siete sú totiž plné obvinení, ktoré brunetku ukazujú v nie príliš lichotivom svetle.

Galéria: Kedysi obľúbená Lea Michele je dnes v nemilosti.
Upadla do nemilosti! Lea Michele bola verejnosťou vnímaná prevažne pozitívne. Sympatická a obľúbená herečka zo seriálu Glee navyše dojímala smutným príbehom. V roku 2013 totiž prišla o snúbenca Coryho Monteitha, ktorý tiež účinkoval v spomínanom počine. Herec zomrel ako 31-ročný a zabila ho kombinácia heroínu a alkoholu.  

Minulý rok v marci sa Lea vydala za Zandyho Reicha, ktorému už čochvíľa porodí spoločného potomka. Popri zverejňovaní tehotenských fotiek však mala v uplynulých dňoch potrebu komentovať aktuálnu situáciu v Amerike. „George Floyd si toto nezaslúžil. Nie je to jediný incident. Musí to skončiť. #BlackLivesMatter,” napísala Michele na twitteri a ani len netušila, čo týmto komentárom vyvolá...

Lea Michele okrem záberov tehotenského bruška mala potrebu zverejniť aj svoju podporu Georgovi Floydovi.
Zobraziť galériu (9)
Lea Michele okrem záberov tehotenského bruška mala potrebu zverejniť aj svoju podporu Georgovi Floydovi.  (Zdroj: Instagram)
 

Na herečkin status odmietajúci rasistické konanie a brutalitu totiž zareagovala Samtantha Marie Ware, ktorá si s ňou v seriáli Glee zahrala. „Tak teraz som sa veľmi zasmiala. Pamätáš si, ako si z mojej prvej hereckej skúsenosti spravila peklo na zemi? Pretože ja na to nikdy nezabudnem. Všetkým si hovorila, že keby si mala príležitosť, tak sa mi vyse*ieš do mojej parochne. Toto bola len jedna z mnohých agresií, ktoré ma prinútili prehodnotiť moju kariéru v Hollywoode,” reagovala Ware. 

Samtantha Marie Ware odhalila pravú tvár obľúbenej herečky.
Zobraziť galériu (9)
Samtantha Marie Ware odhalila pravú tvár obľúbenej herečky.  (Zdroj: 20th Century Fox Television)

Samtantha Marie Ware tvrdí, že Lea Michele jej počas nakrúcania seriálu Glee robila peklo.
Zobraziť galériu (9)
Samtantha Marie Ware tvrdí, že Lea Michele jej počas nakrúcania seriálu Glee robila peklo.  (Zdroj: 20th Century Fox Television)

Následne sa pridali ďalší černošskí kolegovia, ktorí na Leu Michel nespomínajú v dobrom. „Dievča, nedovolila si mi sedieť s vami pri stole, pretože som k vám podľa teba nepatril,” reagoval Dabier Snell a poslal Leu, slušne povedané, kadeľahšie. „Počas nakrúcania si nás prezývala šváby. Ale už sme vyrástli. A vieš čo, nezostali sme v pozadí naveky,” odkázala hviezde seriálu Glee istá Jeanté Godlock. 

Tieto obvinenia tehotnej herečke na obľúbenosti nepridali. Práve naopak, prišla o followerov, pod jej príspevkami sa hromadia negatívne komentáre a dokonca niektoré spoločnosti, ktorým robila reklamu, s ňou rozviazali spoluprácu. 

Prešlo pár dní a Lea sa na sociálnych sieťach vo veľkom kajá. „Jednou z najdôležitejších lekcií z uplynulých týždňov pre mňa bolo, že potrebujeme čas, aby sme mohli ľudí počúvať a aby sme porozumeli niektorým veciam aj z ich perspektívy a pomohli im čeliť nespravodlivosti, s ktorou sa stretávajú. Nespomínam si, že by som niekedy niečo také povedala. A nikdy som nikoho nesúdila podľa toho, odkiaľ pochádza alebo akú má farbu pleti. Ale to nie je dôležité. Dôležité je, že som zjavne svojim správaním niekomu ublížila. Ospravedlňujem sa za svoje správanie a bolesť, ktorú som im spôsobila. Všetci rastieme a meníme sa,” znie v herečkinom vyjadrení. 

Viac o téme: Lea Michele
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu