Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Rozvod promi páru: Šokujúce vyjadrenie! Kvôli tomuto som bola lesba...

Miley Cyrus a Liam Hemsworth Zobraziť galériu (5)
Miley Cyrus a Liam Hemsworth (Zdroj: SITA/Photo by Evan Agostini/Invision/AP, File)

LOS ANGELES - Tieto slová ho nepotešia! Rozvod speváčky Miley Cyrus (26) a herca Liama Hemswortha (29) už pár týždňov plní bulvárne médiá. Kontroverznej blondínke sa momentálne podarilo priliať olej do ohňa. Na instagrame zverejnila rozhovor s aktuálnym milencom, v ktorom svojmu bývalému mužovi poriadne naložila.

Liam Hemsworth a Miley Cyrus tvorili pár zhruba 10 rokov s menšími prestávkami. V auguste svetu oznámili definitívny rozchod. Ten mnohých šokoval, keďže len pár mesiacov pred tým spečatili svoju lásku svadbou. 

Miley hľadala útechu v náručí milenky Kaitlynn Carter. Tú neskôr vymenila za austrálskeho speváka Codyho Simpsona. Vzťah s ním posunula speváčka na ďalšiu úroveň. Podľa medializovaných informácií už spolú bývajú. 

Cody sa ale momentálne nachádza v rodnej Austrálii, kam odcestoval kvôli pracovným povinnostiam. So svojou láskou je pochopiteľne v kontakte. V nedeľu dokonca zverejnili na instagrame poriadne zaujímavý rozhovor. 

„Vždy som si myslela, že musím byť homosexuálka, pretože všetci chlapi sú zlí. Ale to nie je pravda. Sú tu tiež dobrí ľudia, ktorí majú penis. Jedného z nich som stretla. Na svete sú aj dobrí muži, len to netreba vzdávať,” poznamenala počas rozhovoru Miley. Svetu a v podstate aj Liamovi tak dala najavo, že je zlý človek. 

Niet pochýb, že tieto vyjadrenia budú mladému hercovi nepríjemné. Rovnako tak aj tie, ktoré Simpson poskytol magazínu People. „Sme veľmi šťastní. Ona je veľmi zanietená pre všetko, čo robí. A ja to vnímam rovnako,” uviedol Cody. S Miley sa poznajú už roky. „Naše cesty sa opäť stretli v čase,  keď nepotrebujeme žúrovať, poctivo na sebe pracujeme a aj vďaka tomu to je medzi nami také dobré,” dodal. Nuž, nechajme sa prekvapiť, ako dlho im tá láska vydrží...

Miley Cyrus a jej aktuálny milenec Cody Simpson.
Zobraziť galériu (5)
Miley Cyrus a jej aktuálny milenec Cody Simpson.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Miley CyrusLiam HemsworthCody Simpson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu