Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Známa herečka dva mesiace po pôrode: Oči vám vypadnú, v čom prišla do spoločnosti!

Krysten Ritter Zobraziť galériu (9)
Krysten Ritter (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Provokovala! Krysten Ritter (37) priviedla na svet svoje prvé dieťatko len pred dvoma mesiacmi. V pondelok večer si však od synčeka odbehla na červený koberec. Zúčastnila sa totiž premiéry filmu El Camino: A Breaking Bad Movie. Tmavovláska sa nahodila do provokatívnych šiat, pod ktoré si nedala podprsenku. Pri pohľade na ňu to bolo hneď každému jasné.

Krysten Ritter účinkovala v mnohých počinoch. Spomenuť možno seriály Veronika Marsová, Ženy z rodu Gillmorovcov, Perníkový tatko a iné. Zo známych filmov sú to napríklad Úsmev Mony Lisy, Svadobná noc vo Vegas, 27 šiat, či Upírky. Okrem herectva sa tmavovláska veenuje aj spevu a hre na gitaru. 

V posledných týždňoch sa jej život točí najmä okolo synčeka, ktorému spolu s partnerom Adamom Granofskym dali meno Bruce Julian Knight. V pondelok večer si však novopečení rodičia našli chvíľku pre seba. Zúčastnili sa totiž premiéry akčnej drámy s názvom El Camino: A Breaking Bad Movie.   

Krysten si dala na svojom vzhľade záležať a patrične sa vyparádila. Oblečené mala čierne šaty so širšou sukňou. Vrchný diel modelu bol z priesvitnej látky, ktorá odhalila, že herečka nechala podprsenku doma. 

Krysten Ritter si vyšla do spoločnosti v takomto provokatívnom outfite.
Zobraziť galériu (9)
Krysten Ritter si vyšla do spoločnosti v takomto provokatívnom outfite.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Krysten Ritter
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu