Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nicolas Cage šokoval na červenom koberci: To snáď ani nie je on! A po jeho boku mladý fešák

Nicolas Cage Zobraziť galériu (8)
Nicolas Cage (Zdroj: SITA)

BEVERLY HILLS - Ako iný človek! Nicolas Cage (55) vždy patril k tým prominentným pánom, ktorí dbajú o svoj vzhľad a cudzie mu neboli ani gýčové outfity. Aj preto, keď sa v pondelok ukázal v spoločnosti, tak zjavom mnohých zaskočil. Slávny herec pôsobil zostarnuto a zanedbane. Navyše, po svojom boku nemal žiadnu sexicu, ale sympatického mladíka.

Stratil žiletku?! Aj takúto otázku si zrejme kládlí tí, čo zbadali aktuálne zabery Nicolasa Cagea. V pondelok sa konala slávnostná premiéra filmu Running with the Devil, v ktorom stvárnil jednu z hlavných úloh.

Herec zavítal na červený koberec v obyčajnom tričku a nohaviciach, čo je na jeho pomery celkom zvláštne. Džínsová bunda zdobená motívom vlkov a klobúk sú však záležitosti, ktoré potvrdzujú, že Nicolas Cage má svojský štýl. 

Poriadným prekvapením však bol hustý porast na hercovej tvári. Nicolas preferuje zväčša dohladka holenú tvár alebo švihácky upravenú bradu. Je dosť možné, že takto by ho nespoznali ani niektorí z jeho verných priaznivcov.  

Nicolas Cage súčasným imidžom dosť prekvapil.
Zobraziť galériu (8)
Nicolas Cage súčasným imidžom dosť prekvapil.  (Zdroj: SITA)

K fanúšikom Nicolasa Cagea určite patrí aj jeho syn Weston, ktorý mu na premiére robil spoločnosť. 28-ročný prominentný synáčik je celkom sympaťák. Avšak v minulosti sa postaral o zopár škandálov spojených s násilím, drogami a chľastom. 

Nicolas Cage vzal na premiéru svojho syna Westona.
Zobraziť galériu (8)
Nicolas Cage vzal na premiéru svojho syna Westona.  (Zdroj: SITA)

Hoci Nicolas Cage nepatrí medzi najväčšie hollywoodske sexsymboly, o záujem nežného pohlavia nemal nikdy núdzu. Bude určite zaujímavé sledovať, kedy a aká žena sa opäť objaví po jeho boku. V apríli tohto roka sa totiž štvrtýkrát oženil s mladšou vizážistkou menom Erika Koike, s ktorou sa po štyroch dňoch aj rozviedol.  

Viac o téme: Nicolas Cage
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu