Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Bizarná SVADBA slávneho herca (57): Svoju 26-ročnú Japonku... Preboha! Veď sú ako z cirkusu

Nicolas Cage Zobraziť galériu (7)
Nicolas Cage (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Tých nemožno prehliadnúť! Slávny herec Nicolas Cage (57) se nedávno opäť oženil. Jeho v poradí piatou vyvolenou je 26-ročná Japonka menom Riko Shibata. Ako vyšlo najavo, zásnuby dvojice prebiehali nezvyčajným spôsobom. Pomerne netradičné boli aj svadobné šaty nevesty... A vyzerá to tak, že novomanželia sa celkom radi vyhýbajú všednosti.

Nicolas Cage má za sebou štyri nevydarené manželstvá. Jeho ženami boli Patricia Arquette, Lisa Marie Presley, Alice Kim a Erika Koike. Práve s poslednou spomínanou vydržal vo zväzku najkratšie - 4 dni. 

Galéria: Nicolas Cage má v láske smolu

Ktovie, či nájde šťastie po boku svojej aktuálnej manželky. 26-ročná Riko Shibata sa stala jeho ženou 16. februára tohto roka. „Dátum bol zvolený na počesť ženíchovho mrtvého otca, ktorý práve 16. februára zvykol sláviť narodeniny,” uviedol pre PEOPLE hercov hovorca. Intímna svadba sa konala v luxusnom hoteli v Las Vegas. Nevesta mala na sebe japonské svadobné kimono, vďaka ktorému vyzerala rozhodne inak, než väčšina žien vo svoj veľký deň. 

FOTOGRAFIE zo svadby Nicolasa Cagea nájdete TU. 

Nicolas a Riko sa spoznali pred viac ako rokom v Japonsku. Na topkách sme vás o nich informovali, keď herec zobral svoju frajerku na výlet k hrobke, kde plánuje byť pochovaný.

Zaujímavé rozhodne je, za akých okolností sa dvojica zasnúbila. Kvôli pandémii COVID-19 totiž prežívali lásku na diaľku. „Ona sa vrátila do japonského Kjóta a ja do Nevady. Nevideli sme sa šesť mesiacov. Sme spolu ale naozaj šťastní a radi spolu trávime čas, tak som jej povedal, že si ju chcem vziať za ženu. Zasbúbili sme sa cez FaceTime,” prezradil herec, ktorý Riko poslal snúbny prsteň s čiernym diamanom kuriérskou spoločnosťou. 

Že si Nicolas svoju mladučkú ženu hýčka, niet pochýb. Paparazzom sa ich podarilo pred pár dňami nafotiť, ako si v gýčovom koči ťahanom koňom užívajú atmosféru v Central Parku. Dvojica bola nahodená vo výrazných outfitoch a niet pochýb, že ich nik neprehliadol. 

Romantika v podaní novomanželov. Nicolas Cagee a Riko Shibata tvoria pomerne výstredný pár.
Zobraziť galériu (7)
Romantika v podaní novomanželov. Nicolas Cagee a Riko Shibata tvoria pomerne výstredný pár.  (Zdroj: profimedia.sk)

Nicolas Cage a Riko Shibata tvoria zaujímavý pár.
Zobraziť galériu (7)
Nicolas Cage a Riko Shibata tvoria zaujímavý pár.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Nicolas CageRiko Shibata
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu