Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Hviezdny Nicolas Cage ŠOKOVAL ľudí v potravinách: Preboha! To ako vyzerá?

Nicolas Cage Zobraziť galériu (7)
Nicolas Cage (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Neverili vlastným očiam! Hollywoodsky herec Nicolas Cage (58) patrí medzi celebrity, ktoré sú verejnosti dobre známe. Niet pochýb, že kdekoľvek sa zjaví, je hneď o rozruch postarané. V uplynulých dňoch zavítal do obchodu s potravinami a ľudia pri pohľade na neho ostali v nemom úžase.

Nicolas Cage miluje výstrené módne kúsky a na červenom koberci už neraz prekvapil zaujímavým outfitom. Aktuálne ale púta pozornosť výraznou zmenou imidžu. Svoje vlasy si totiž dal nafarbiť na červeno.

Dokazuje to aj fotografia, ktorú na sociálnej sieti Twitter zverejnil istý uživateľ. Ten na hollwoodsku hviezdu natrafil počas nákupu v obchode. Všetko nasvedčuje tomu, že Nicolas tento účes nenosí len tak z rozmaru, ale má ho kvôli novej filmovej úlohe. Akej, to zatiaľ nevedno. 

Nicolas Cage
Zobraziť galériu (7)
Nicolas Cage  (Zdroj: profimedia.sk)

Isté ale je, že posledným počinom - s názvom The Unbearable Weight of Massive Talent žne medzi fanúšikmi i kritikmi úspech. Okrem neho v ňom účinkujú napríklad aj Tiffany Haddish, Sharon Horgan, Neil Patrick Harris a dcéra Kate Beckinsale a Michaela Sheena - Lily Mo.

Okrem pracovných úspechov sa Cage môže popýšiť aj tými v súkromí. S aktuálnou manželkou Riko Shibata sa totiž pripravujú na narodenie malej dcérky. Pre herca ide o tretieho potomka. Okrem dospelého syna Westona má aj 16-ročného tínedžera Kal-Ela z tretieho manželstva. 

 

Viac o téme: NIcolas Cage
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu