Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Najkrajšiu ženu sveta na aktuálnych FOTO nespoznáte: Vyzerá ako iný človek!

Adriana Lima kedysi a v súčasnosti Zobraziť galériu (3)
Adriana Lima kedysi a v súčasnosti (Zdroj: TASR a profimedia.sk)

LOS ANGELES - Dosť sa zmenila! Reč je o slávnej modelke menom Adriana Lima (42), ktorá sa svojho času pýšila tým, že bola považovaná za najkrajšiu ženu sveta. Pred pár dňami zavítala kráska do spoločnosti a... Vyzerala akosi inak!

Jednou z noviniek, ktorá momentálne mieri do našich kín, je aj počin s názvom Hry o život: Balada o hadoch a vtáčatkách. Film mal pred pár dňami svoju slávnostnú premiéru aj v Los Angeles. Okrem hercov a tvorcov sa jej zúčastnilo aj viacero celebrít. Spomenúť možno napríklad herečku Tiffani Thiessen, ktorej robila garde jej krásna dcéra. 

Svoje deti vzala do spoločnosti aj slávna topmodelka Adriana Lima. Tá má s aktuálnym partnerom - filmovým a televíznym producentom Andrem Lemmersom ročného syna Cyana. Toho pochopiteľne na premiéru nevzali. Avšak potešili modelkine dcéry - Siennu a Valentinu, i Andreho syna a dcéru, ktorých majú z predošlých vzťahov.  

Adriana Lima
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Adriana Lima si úlohu matky naplno užíva. V posledných mesiacoch sa však v médiách viackrát riešila jej zmenená tvár. Kráska síce tvrdí, že je to len výsledok toho, že pri poslednom tehotenstve pribrala. Mnohí sa však nazdávajú, že za jej novou tvárou sú nejaké skrášľujúce procedúry a rôzne vylepšenia. 

Najkrajšiu ženu sveta na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Adriana Lima
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu