Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slávna speváčka (45) je na tehotenských FOTO krásna, ale... Slová plné bolesti!

Alanis Morissette Zobraziť galériu (8)
Alanis Morissette (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - V radostnom očakávaní! Speváčka Alanis Morissette (45) sa môže pochváliť nielen pracovnými úspechmi, ale i tým, že má krásnu rodinu. S manželom - americkým raperom Mariom „Souleye“ Treadwayom (39) sa už čoskoro stanú trojnásobnými rodičmi. Umelkyňa predviedla guľaté bruško na stránkach najnovšieho čísla magazínu Self. Tomu poskytla aj otvorený rozhovor, v ktorom hovorila aj o smutných záležitostiach.

Alanis Morissette sa v roku 2010 vydala za rapera vystupujúceho pod menom Souleye. V tom istom roku priviedla na svet syna, ktorému dali meno Ever. O šesť rokov neskôr k nemu pribudla dcérka Onyx. Speváčka, ktorá aktuálne nosí pod srdcom svoje tretie dieťa, najnovšie prezradila, že medzi oboma pôrodmi si prešla náročnými chvíľami. 

„Vždy som chcela mať tri deti. Už som ani neverila, že sa moje sny o veľkej rodine sa raz naplnia. Prekonala som niekoľko potratov, a tak som si myslela, že to už nebude možné,” uviedla v rozhovore pre magazín Self slávna umelkyňa.  

Alanis sa netají tým, že cítila veľký smútok a mala strach. „Modlila som sa a učila sa toho veľa o mojom tele, biochémii, imunite a gynekológii. Celý ten proces si vyžadoval aj straty a moju vytrvalosť,” dodala Morissette. 

Náročné chvíle si umelkyňa prežila aj kvôli popôrodnym depresiám, ktorými po oboch pôrodoch trpela. Sama priznáva, že chvíľku trvalo, kým vyhľadala pomoc odborníkov, avšak teraz nemieni zbytočne čakať

Brunetka svoje rastúce bruško predviedla pred objektívom. A treba uznať, že jej to veľmi pristane. Súhlasíte?

 

Alanis Morissette sa guľatým bruškom pochválila na titulke magazínu Self.
Zobraziť galériu (8)
Alanis Morissette sa guľatým bruškom pochválila na titulke magazínu Self.  (Zdroj: self)

Alanis Morissette ako krásna tehuľka.
Zobraziť galériu (8)
Alanis Morissette ako krásna tehuľka.  (Zdroj: self)

 

 

Viac o téme: Alanis Morissette
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu