Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Promi mamička (45) zverejnila intímnu FOTO: Totálne vyčerpaná a s holým prsníkom!

Alanis Morissette Zobraziť galériu (6)
Alanis Morissette (Zdroj: SITA/Photo by Amy Harris/Invision/AP)

LOS ANGELES - Maximálne šťastná! Príchod bábätka na svet a jeho prvé mesiace života vedia byť občas dosť únavné. Svoje by o tom určite vedela hovoriť aj speváčka Alanis Morissette (45), ktorá sa začiatkom augusta stala trojnásobnou maminou. Popri rodičovských povinnostiach si však vie nájšť čas aj na fanúšikov. S nimi sa pokojne podelí i o zábery intímnejšieho charakteru.

Alanis Morissette sa nikdy netajila tým, že túži po veľkej rodine a chce mať tri deti. V nedávnom rozhovore pre magazín Self priznala, že v minulosti prežívala bolestive a náročné chvíle, keď prekonala viacero potratov.  

Začiatkom augusta sa jej narodil synček, ktorému spolu s partnerom, známym pod prezývkou Souleye, dali meno Winter. Dvojica má ešte 8-ročného syna Evera a 3-ročnú dcérku Onyx. 

Hoci je starostlivosť o tri ratolesti určite dosť náročná, speváčka si materstvo celkom užíva. A celá je rodina si vychutnáva spoločné chvíle. Ako dôkaz zverejnila Alanis fotku, na ktorej všetci leňošia vo veľkej posteli. 

Zaujímavé je, že Morissette sa bez problémov ukázala svetu krátko po prebudení, po prebdenej noci a s ohaleným prsníkom. Treba ale dodať, že speváčka nie je prvou (a určite ani poslednou) celebritnou mamičkou, ktorá takto propaguje dojčenie. 

Alanis Morissette zverejnila na instagrame fotku z postele. Zaujímavé je, že nemá problém ukázať sa svetu pri dojčení.
Zobraziť galériu (6)
Alanis Morissette zverejnila na instagrame fotku z postele. Zaujímavé je, že nemá problém ukázať sa svetu pri dojčení.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Alanis Morissette
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu