Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Smrť herca z filmu Trainspotting: Chladnokrvná poprava!

Bradley Welsh Zobraziť galériu (4)
Bradley Welsh (Zdroj: profimedia.sk)

EDINBURGH - Takéto slová sa spomínajú v súvislosti s tragickou smrťou Bradleyho Welsha (42) - bývalého boxera, ktorý sa preslávil účinkovaním v pokračovaní kultového filmu Trainspotting. V stredu večer ho v uliciach škótskeho Edinburghu strelil priamo do hlavy zatiaľ neznámy páchateľ. Športovec zomrel pri prevoze do nemocnice. Muži zákona sa nazdávajú, že nešlo o náhodu.

Policajné hliadky aj záchranári boli v stredu večer privolaní k ťažko zranenému mužovi, ktorý priamo na ulici Chaster Stree utŕžil guľku do hlavy. Ako vyšlo najavo, obeťou brutálneho činu bol 42-ročný Bradley Welsh.  

Ten si v roku 2017 zahral gangstra v počine T2 Trainspotting po boku Ewana McGregora, Ewena Bremnera, Johnnyho Lee Millera a Roberta Carlyla, a tak sa správy o jeho tragickej smrti objavili v mnohých médiách. 

Bradley Welsh vo filme T2 Traainspotting.
Zobraziť galériu (4)
Bradley Welsh vo filme T2 Traainspotting.  (Zdroj: Sony Pictures Entertainment)

Bradely bol v Edinburghu považovaný za veľkú hviezdu a bol tiež obľúbený nielen medzi priateľmi, ale aj u cudzích ľudí. Jeho smrť teda zasiahla mnohých. Na internete sa s ním lúči aj prozaik Irvine Welsh. „Zbohom, môj úžasný a skvelý priateľ. Ďakujem ti, že si zo mňa spravil lepšieho človeka a pomohol si mi vidieť svet v jeho krajšej podobe,” vyznal sa dobrý priateľ zosnulého športovca. 

Detaily tragickej smrti, o ktorej sa hovorí aj ako o chladnokrvnej poprave, nie sú veľmi známe. Muži zákona preto prosia verejnosť o pomoc. 

Zábery z miesta, kde bol guľkou do hlavy popravený Bradley Welsh.
Zobraziť galériu (4)
Zábery z miesta, kde bol guľkou do hlavy popravený Bradley Welsh.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Bradley Welsh
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu