Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Sexi modelka na premiére vyvetrala prsia: Veď tá to robí non-stop!

Kara Del Toro Zobraziť galériu (9)
Kara Del Toro (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Neprekvapila! Hoci meno modelky Kara Del Toro v našich končinách nie je veľmi známe, na topkách sme vás už s ňou nedávno zoznámili. A dnes sa prsnatá kráska opäť hlási o slovo. Na premiéru počinu s názvom The Kid totiž prišla oblečená tak, že prítomní páni sa pri stretnutí s ňou určite nevedeli kam skôr pozerať.

Priesvitná sukňa a výstrih po pupok! Modelka Kara Del Toro sa zúčastnila slávnostnej premiéry westernu s názvom The Kid a na červenom koberci predviedla svoj vražedný sexepíl v plnej paráde. Plavovláska, ktorá zvykne pózovať aj pre Sports Illustrated, totiž medzi hanblivky rozhodne nepatrí. 

Oblečená v priesvitných šatách a s odhalenými vnadami ochotne pózovala fotografom a rozdávala úsmevy na všetky strany. Niet pochýb, že pri pohľade na Karu sa usmieval aj každý jeden chlap. 

Avšak v prípade tejto prsnatej krásky to nie je nič výnimočné. Vyzerá to tak, že kúsky bez výstrihu v jej šatníku ani nemajú miesto. Muži nám ale asi dajú za pravdu, že by "zbrane" tejto blondínky bola aj škoda skrývať... 

Kara Del Toro
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kara Del Toro
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu