Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Prsnatá modelka hviezdou premiéry: Mega výstrih a žiadne gaťky?!

Kara Del Toro Zobraziť galériu (8)
Kara Del Toro (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Tá je ale sexi! Poviete si, keď zbadáte modelku Karu Del Toro (25). Na topkách sme o nej síce ešte nepísali, ale rozhodne o nej nečítate poslednýkrát. Sympatická plavovláska je totiž obdarená sexepílom, ktorý rada umocní provokatívnym outfitom. Dokázala to aj na nedávnej premiére filmu Venom, kde nemala konkurenciu.

Jej telo by bola škoda skrývať! Reč je o modelke menom Kara Del Toro, ktorá sa živí najmä predvádzaním úsporných bikín a plaviek. Rodáčka z Texasu totiž disponuje krivkami, o ktorých snívajú mnohí chlapi. Bujné prsia, pekná tvár a štíhla figúra tvoria priam dokonalú kombináciu. 

Kara Del Toro sa v spoločnosti doposiaľ príliš neukazovala. Avšak je dosť pravdepodobné, že o nej budeme ešte veľa počuť. Na premiéru filmu Venom zavítala v rafinovane strihaných šatách s hlbokým výstrihom.

Vysoký rázporok odhaľoval jej nohy a kráska pôsobila dojmom, akoby doma okrem podprsenky nechala aj nohavičky. S najväčšou pravdepodobnosťou však pod jemnou látkou mala vysoko krojené tangáče. 

Kara Del Toro zavítala na premiéru v takomto sexi outfite.
Zobraziť galériu (8)
Kara Del Toro zavítala na premiéru v takomto sexi outfite.  (Zdroj: profimedia.sk)
  

Viac o téme: Kara Del Toro
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu