Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

50-ročná Jennifer Aniston tromfne mladé žaby: Sexi pózy, koža a odhalené vnady!

Jennifer Aniston Zobraziť galériu (7)
Jennifer Aniston (Zdroj: profimedia.sk)

MALIBU - Vek je len číslo! Hoci sa Jennifer Aniston tento rok zaradila medzi päťdesiatničky, nemusí mať z toho žiadne vrásky. Stále má sexepílu na rozdávanie a udržiava sa v skvelej kondícii. Potvrdzujú to aj najnovšie paparazzi zábery. Bulvárnym fotografom sa hviezdu seriálu Priatelia podarilo zvečniť v dráždivých outfitoch, ktoré jej šarm dokonale zvýraznili. Aha!

Ešte nepatrí do starého železa! Reč je o herečke Jennifer Aniston. Tá síce po svojom boku nemá žiadneho partnera, avšak niet pochýb, že o nej sníva nejeden chlap. Plavovláska totiž ani rokmi  nestráca nič zo svojho šarmu a smelo obstojí aj v konkurencii mnohých mladších kolegýň. 

Aniston sa nemôže sťažovať na nedostatok pracovných ponúk a viaceré magazíny chcú, aby práve Jennifer zdobila ich stránky. Aj v týchto dňoch sa dala nahovoriť na fotenie v Malibu, kde bola objektom záujmu nielen profesionálneho fotografa, ale tiež paparazzov. 

Jen vystriedala zopár outfitov. Pózovala napríklad v šatách s hlbokým výstrihom a vysokým rázporkom, či v kožených šortkách a podprsenke. Čo poviete, pristanú jej tieto sexi kúsky? 

Jennifer Aniston
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Jennifer Aniston
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Jennifer Aniston
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu