Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tento muž miluje Jennifer Aniston! Túlila sa k nemu vyzlečená

Jennifer Aniston Zobraziť galériu (5)
Jennifer Aniston (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Čože je to päťdesiatka?! Od dnešného dňa sa k päťdesiatnikom radí aj obľúbená herečka Jennifer Aniston. Tej prostredníctvom instagramu gratulovalo množstvo fanúšikov, ale aj priateľov. Originálnym spôsobom jej gratuloval aj jej dlhoročný kamarát a kaderník Chris McMillan, ktorý pri tej príležitosti zverejnil na internete aj celkom zaujímavú fotku.

„Všetko najlepšie, Jen! Moja priateľka, moja inšpirácia, môj učiteľ. Milujem toto dievča,” vyznal sa zo svojich pocitov Chris McMillan, ktorý na svojom profile zverejnil fotografiu, na ktorej sa obaja objímajú a sú do pol pása vyzlečení. Záber vznikol pred pár rokmi, keď herečka pózovala pre magazín Allure. Práve McMillan stojí za účesom, ktorý Aniston nosila, keď účinkovala v seriáli Priatelia a mnohé ženy túžili mať vlasy ako Rachel. Dvojicu spája nielen profesionálny vzťah, ale aj dlhoročné kamarátstvo. 

Je pravdepodobné, že McMillan nechýbal na veľkom narodeninovom žúre, ktorý Aniston usporiadala pre svojich priateľov uplynulú sobotu. Podľa medializovaných informácií jej prišli gratulovať mnohí celebritní kamaráti. Spomenúť možno Gwyneth Paltrow, Reese Witherspoon, Kate Hudson, Ellen DeGeneres, Robert Downey Jr., Chelsea Handler, Sandra Bullock, Demi Moore, Katy Perry, či Leonardo DiCaprio. Obrovským prekvapením bola účasť herečkinho exmanžela Brada Pitta. Dvojica sa po rozvode vôbec nestýkala, no zdá sa, že v poslednom období si k sebe našli cestu.   

„Jen bola šťastná a žiarila. Jedlo bolo fantastické, hostia sa zabávali a tancovali. Bola to skvelá párty, ktorá bola akoby oslavou jej života,” uviedol zdroj pre magazín People. „Brad bol dlho jeho dôležitou súčasťou. Radila sa s viacerými priateľmi, či ho pozvať a nakoniec sa rozhodla, že áno. Veľmi ju potešilo, že sa ukázal,” dodal. A hoci by sa mnohí potešili tomu, keby Aniston a Bitt opäť tvorili pár, slávny herec vraj randí s Charlize Theron. 

Tento muž miluje Jennifer
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram)

​  

Viac o téme: Jennifer Aniston
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu