Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Pikantné priznanie speváka: Sexoval s hviezdami, mal ich 500 a... Fíha, to je úchylné!

John Mayer Zobraziť galériu (5)
John Mayer (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Spevák John Mayer (41) je verejnosti známy aj vďaka milostným aféram s mnohými známymi ženami. Má povesť sukničkára a o svojom súkromí hovorí celkom otvorene. Najnovšie prekvapil pikantným priznaním, ku ktorému došlo počas návštevy v šou Ellen DeGeneres.

Strieda ich ako ponožky! Spevák John Mayer sa netají slabosťou pre nežné pohlavie. Svojho času sa na instagrame vyjadril, že mu posteľou prešlo zhruba 500 žien. Aktuálne sa šušká o mladej speváčke Halsey. Tá však tvrdí, že sú len kamaráti. 

Čo je na jej slovách pravdivé, nevedno. Isté však je, že Johnovmu šarmu podľahli aj také hviezdy ako Jessica Simpson, Jennifer Aniston, Taylor Swift, Katy Perry, Minka Kelly či Jennifer Love Hewitt. 

Pred pár dňami bol Mayer hosťom v šou Ellen DeGeneres. Aby sme mu len nekrivdili, okrem toho, že je promiskuitný, venuje sa aj charite a filantropii. S moderátorkou sa však rozprával nielen o tom.

Dostal i otázku, ako zvyčajne vyzerá jeho ráno. „Musím si dať kávu ešte pred raňajkami, zacvičiť si a pozerať sa na nahých ľudí,” šokoval Mayer. Očividne zaskočená Ellen sa zmohla len na otázku, či ozaj každý deň. „Áno,” dodal spevák. Akým spôsobom realizuje túto svoju úchylku, nekonkretizoval. Ale celebritné milenky by nám o tom možno vedeli čo-to povedať...

John Mayer zbalil mnoho žien, vrátane celebrít.
Zobraziť galériu (5)
John Mayer zbalil mnoho žien, vrátane celebrít.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: John Mayer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu