Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slávny herec vzal svoju ženu na rande: Vážení, táto KRÁSKA mu zachránila život!

Robert Downey Jr. Zobraziť galériu (7)
Robert Downey Jr. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - To je ale sympatická dvojica! Herec Robert Downey Jr. (57) patrí medzi hviezdy filmového plátna, ktoré netreba predstavovať. Nečudo, že keď sa niekde objaví, bulvárni fotografi ho s nadšením fotia. Nedávno ho stretli, ako si ruka v ruke vykračovali s manželkou Susan (48) na romantickú večeru.

Herec Robert Downey Jr. mal ako dieťa slávnych rodičov priam predurčenú hviezdnu kariéru. A tak sa aj stalo. Na konte má účinkovanie v mnohých úspešných počinoch, patrí medzi najlepšie zarábajúcich hollywoodskych hercov a ako predstaviteľ Sherlocka Holmesa a Iron Mana si získal množstvo priaznivcov. 

Jeho život je však poznačený aj viacerými škandálmi a drogovou minulosťou. V roku 2001 ho kvôli tomu opustila jeho prvá manželka Deborah. O dva roky neskôr mu však pri nakrúcaní filmu Gothika prišla do cesty producentka Susan Levin a tá ho svojou láskou a prístupom v podstate zachránila. Robert podstúpil ďalšiu odvykačku a svoj boj s démonmi vyhral. 

Dvojica sa zosobášila v roku 2005 a iskra z ich vzťahu stále nevyprchala. Nedávno si spolu vyšli na večeru a cestou sa zamilovane držali za ruku. Pribúdajúce roky ale nielenže neohrozili ich vzťah, ale sa ani príliš nepodpísali na zovňajšku krásnej Susan. Veď uznajte, tipovali by ste, že o dva roky oslávi päťdesiatku? 

Robert Downey Jr. so svojou krásnou manželkou Susan.
Zobraziť galériu (7)
Robert Downey Jr. so svojou krásnou manželkou Susan.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Robert Downey Jr.Susan Downey
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu