Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Párty po Glóbusoch: Nevkusná Heidi Klum, Banderasova láska so stlačenými vnadami!

Heidi Klum a Nicole Kimpel Zobraziť galériu (13)
Heidi Klum a Nicole Kimpel (Zdroj: SITA)

BEVERLY HILLS - Pretŕčali ich! Ako už býva zvykom, po slávnostnom odovzdávaní Zlatých Glóbusov sa konala afterparty. Niektoré celebrity sa najmä zabávali, iné ochotne pózovali fotografom. Medzi nimi aj zamilovaná modelka Heidi Klum (45), ktorá za svoje módne kreácie schytala prevažne kritiku. Rôzne sú aj reakcie na nadupaný výstrih Nicole Kimpel (37) - partnerky slávneho Antonia Banderasa (58).

Už od chvíle ako sa modelka Heidi Klum objavila na červenom koberci Zlatých Glóbusov, boli reakcie na jej róbu skôr rozpačité. Síce to nebola taká pohroma, ako v prípade herečky Anne Hathaway, ale podľa mnohých názorov ani žiadna sláva. 

Heidi si príliš nepolepšila ani keď sa na afterparty prezliekla do šiat s dosť odvážnym strihom a odhalenými vnadami. Hoci jej mladý snúbenec Tom Kaulitz bol pri pohľade na ňu asi nadšený, na viacerých pôsobila slávna modelka dosť nevkusne. 

Tom Kaulitz, Heidi Klum
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: SITA)
 

Tom Kaulitz, Heidi Klum
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: SITA)

Vnadami sa rozhodla zaujať aj partnerka herca Antonia Banderasa - Nicole Kimpel. Tá stavila na saténové šaty, ktoré jej boli v oblasti dekoltu také tesné, že každú chvíľu hrozilo, že blondínke vypadnú prsia von z výstrihu. Takémuto trapasu sa ale našťastie vyhla.  

Antonio Banderas,  Nicole
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Zlaté glóbusyGolden Globes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu