Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO z postele slávneho páru: Preboha! To čo mu tam robila?!

Heidi Klum a Tom Kaulitz Zobraziť galériu (7)
Heidi Klum a Tom Kaulitz (Zdroj: Instagram)

PARÍŽ - Čo to stvárajú?! Takú otázku si pri pohľade na pomerne zaujímavý instagramový príspevok modelky Heidi Klum (46) kládli asi mnohí. Slávna blondínka totiž zverejnila video, na ktorom leží jej sn´´ubenec Tom Kaulitz (29) v posteli a ona sa venuje nezvyčajnej činnosti. Veď, pozrite sa!

Tí dvaja sa spolu určite nenudia! Nie je tajomstvom, že Heidi Klum je zamilovaná ako taká školáčka. Slávna modelka tvorí pár s hudobníkom Tomom Kaulitzom, známym z formácie Tokio Hotel, ktorý svoju staršiu partnerku už dokonca požiadal o ruku. 

Zaľúbenci sa aktuálne nachádzajú v Paríži, odkiaľ na instagrame zverejňujú rôzne fotografie a videá. Pomerne búrlivá diskusia sa rozpútala pod príspevkom, na ktorom Heidi upravuje svojmu miláčikovi bradu priamo v posteli. 

„Preboha, Heidi! Je pekné, že so neho takto staráš, ale tieto veci sa robia predsa v kúpeľni,” znie jeden z mnohých príspevkov. „Trápne. Fakt už dávaš na internet všetko,” reagoval očividne znechutený modelkin fanúšik. Čo si o týchto záberoch myslíte vy?

VIDEO toho, čo Tom a Heidi stvárali v posteli, nájdete TU!

Modelka svojmu snúbencovi priamo v perinách upravovala bradu.
Zobraziť galériu (7)
Modelka svojmu snúbencovi priamo v perinách upravovala bradu.  (Zdroj: Instagram)

 

Viac o téme: Heidi KlumTom Kaulitz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu