Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Slávna modelka v uliciach: Heidi, si to vôbec ty?!

Heidi Klum Zobraziť galériu (6)
Heidi Klum (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Takúto ju nepoznáme! Keď sa Heidi Klum (45) objaví v spoločnosti, je vždy dokonale upravená, na sebe má krásne šaty a po svojom boku mladého milenca. V týchto dňoch ju však paparazzi nafotili v uliciach a slávna topmodelka vyzerala inak, než sme zvyknutí. Pozrite!

Heidi Klum patrí medzi najznámejšie modelky všetkých čias. Okrem toho má aj herecké skúsenosti, venuje sa módnemu návrhárstvu a je tiež porotkyňou v šou America´s Got Talent. Na červenom koberci je ako doma a do spoločnosti chodieva veľmi rada. 

V súkromí je však slávna Nemka hlavne milujúcou mamou. Biologickým otcom jej najstaršej dcéry je pracháč Flavio Briatore, avšak blondínka hovorieva, že jej otcom je jej exmanžel - spevák Seal, s ktorým má ďalšie tri ratolesti.   

V uplynulých dňoch sa Heidi vybrala na nákupy spolu s 12-ročným synom Johanom. Čo sa týka outfitu, stavila najmä na pohodlie. Zaujímavé je, že vlasy nemala príliš učesané, bola nenalíčená a na očiach mala dioptrické okuliare. Je dosť pravdepodobné, že mnohí okoloidúci pri pohľade na ňu ani netušili, že ide o slávnu modelku. 

Heidi Klum ako oslnivá modelka po boku mladšieho milenca.
Zobraziť galériu (6)
Heidi Klum ako oslnivá modelka po boku mladšieho milenca.  (Zdroj: SITA)

Heidi Klum ako obyčajná mamina po boku svojho syna Johana.
Zobraziť galériu (6)
Heidi Klum ako obyčajná mamina po boku svojho syna Johana.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Heidi Klum
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu