Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vianočné prekvapenia šoubiznisu: Tajná svadba, zásnuby so zajačikom a tí dvaja... Prírastok do rodiny!

Vianočné prekvapenia celebrít. Zobraziť galériu (5)
Vianočné prekvapenia celebrít. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Vianoce sú čarovné! Mnohí si pod stromček nadelili okrem hmotných darov aj niečo oveľa krajšie. Svoje by o tom vedeli hovoriť speváčky Meghan Trainor, Miley Cyrus, modelka Heidi Klum a spevák Justin Biber. Pýtate sa, prečo? Tu je odpoveď!

Sociálne siete v týchto dňoch zaplavili fotky vianočných stromčekov či slová plné želaní k najkrajším sviatkom roka. Výnimkou nie sú ani celebrity. Tie sa s fanúšikmi tiež delili o podobne ladené príspevky. Avšak našli sa také hviezdy, čo svojich priaznivcov dosť šokovali. 

Odštartovala to 25-ročná speváčka Meghan Trainor. Tá sa 22. decembra (v deň svojich narodenín) vydala za herca Daryla Sabaru, známeho z filmu Spy Kids. Dvojica si povedala svoje áno zhruba po 2 a pol roku. Svadby sa zúčastnilo zhruba 100 hostí. 

Meghan Trainor
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram)

Zdá sa, že svoju lásku spečatili svadbou aj Miley Cyrus a Liam Hemsworth. V prípade tejto dvojice sa už síce v minulosti špekulovalo, že sú z nich manželia, ale napokon sa ukázalo, že tomu tak neboolo. V nedeľu sa na sociálnych sieťach objavili fotky, ktoré zachytávajú vyobliekaných zaľúbencov, ako idú spoločne krájať tortu. Svaba sa podľa všetkého odohrávala v úzkom kruhu rodiny a priateľov. 

Miley Cyrus
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram)

Svadobné zvony čoskoro zazvonia aj Heidi Klum. 45-ročná modelka zverejnila fotografiu svojej ruky, na ktorej sa jagá krásny prsteň, s jednoduchým komentárom - Povedala som áno. Na ruku jej ho nastokol 29-ročný hudobník Tom Kaulitz. 

Heidi Klum
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram)

V mediách sa už dlhšie špekuluje o tom, že Justin Bieber s manželkou Hailey čakajú prírastok. A ozaj, pod stromčekom si jeden našli. Nie však spoločné dieťatko, ale rozkošné šteniatkom menom Oscar, ktorým sa na instagrame spevák pochválil. 

Justin Bieber
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu