Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Luxusná svadba slávnej Nemky: Mein Gott, z toho sa vám zatočí hlava!

Heidi Klum a Tom Kaulitz Zobraziť galériu (6)
Heidi Klum a Tom Kaulitz (Zdroj: SITA/AP)

CAPRI - Teraz si to paparazzi nenechali ujsť! Heidi Klum (46) a Tom Kaulitz (29) sa zosobášili už vo februári tohto roka. Svadba prebehla v tajnosti a verejnosť sa o nej dozvedela len nedávno. Zaľúbenci si však počas uplynulého víkendu opäť sľubovali lásku a vernosť.

Hoci slávnu nemeckú modelku a člena nemeckej rockovej kapely Tokio Hotel delí 17 rokov, rozumejú si. Dokonca až tak, že počas Vianoc vlasatý fešák poľakol pred známou blondínkou a požiadal ju o ruku. So svadbou sa zaľúbenci celkom poponáhľali. Ako nedávno vyšlo najavo, zhruba dva mesiace po zásnubách sa v tajnosti vzali v Kalifornii. 

Cez víkend sa ale opäť predviedli ako ženích a nevesta. Pre svojich príbuzných a blízkych priateľov totiž usporiadali trojdňovú veselicu. Po boku svojej slávnej mamy nechýbali ani modelkine štyri ratolesti.  

Svadobčania si užívali prepych na luxusnej jachte Christina O. Jej majiteľom bol kedysi najbohatší človek na svete - grécky londý magnát Aristoteles Onassis. Prestížne priestory boli krásne vyzdobené. 

Svadobný obrad sa konal v sobotu. Heidi mala rozpustené vlasy a bola bosá. Oblečenú mala bielu róbu s odhaleným dekoltom. Tom stavil na bledý oblek a svetlomodrú košeľu.  

Hedi Klum ako nevesta.
Zobraziť galériu (6)
Hedi Klum ako nevesta.  (Zdroj: profimedia.sk)

Druhá svadba Heidi Klum a Toma Kaulitza sa konala na luxusnej jachte, ktorá bola krásne vyzdobená.
Zobraziť galériu (6)
Druhá svadba Heidi Klum a Toma Kaulitza sa konala na luxusnej jachte, ktorá bola krásne vyzdobená.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Heidi KlumTom Kaulitz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu