Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hviezdna päťdesiatnička v SUPERSEXI šatách: Žiadna bielizeň, len holé telo!

Jennifer Lopez Zobraziť galériu (8)
Jennifer Lopez (Zdroj: InStyle Magazine)

LOS ANGELES - Hotová bohyňa! Hoci Jennifer Lopez oslávi budúci rok okrúhle 50. narodeniny, pýši sa krásnu tvárou a dokonalým telom, ktoré jej môžu závidieť i mnohé mladšie ženy. Speváćka a herečka na svojej figúre poriadne maká. Aj vďaka tomu ju môže smelo vystaviť na obdiv. Pri pohľade na jej krivky budete nadšení určite aj vy!

Všetky slová sú zbytočné! Jennifer Lopez je úspešná ako speváčka, herečka a tanečníčka. Okrem talentu disponuje aj šarmom a rozhodne patrí medzi najkrajšie hviezdy súčasnosti. Nečudo, že ju tvorcovia magazínu InStyle oslovili, aby ozdobila decembrové vydanie. A veru, dobre urobili!

Jennifer Lopez
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: InStyle Magazine)

Hoci plavovláska pózuje na titulke zahalená od hlavy po päty, pred objektívom fotografa sa predviedla aj v oveľa rajcovnejších kúskoch. Najviac komentovaná je fotografia, na ktorej Jennifer pózuje v trblietavých šatách. Ehm, presnejšie povedané zahalená len kusom látky. 

Hviezdna kráska na sebe nemá ani podprsenku a nohavičky, a tak sa svetu pochválila pohľadom na svoje božsky tvarované telo. To obdivujú nielen muži, ale aj mnohé ženy, pre ktoré môže byť 49-ročná Jennifer veľkým vzorom.  

Jennifer Lopez
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: InStyle Magazine)

Viac o téme: Jennifer Lopez
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu