Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

MEGA zásnuby krásnej JLo poznačené škandálom: Och, to snáď nie je pravda!

Jennifer Lopez a Alex Rodriguez Zobraziť galériu (8)
Jennifer Lopez a Alex Rodriguez (Zdroj: Instagram)

BAKER´S BAY - Radosť vystredali pochybnosti! Jennifer Lopez (49) a jej láska - Alex Rodriguez (43) si momentálne užívajú romantickú dovolenku, na ktorej športovec požiadal slávnu speváčku o ruku. Zásnuby boli ako vystrihnuté z romantického filmu a fotkami mega drahého prsteňa sa obaja pochválili aj na sociálnych sieť. Tam sa už vo veľkom riešia aj šokujúce informácie o budúcom ženíchovi.

Fakt by toho bol schopný?! Keď v nedeľu vyšlo najavo, že Alex Rodriguez požiadal Jennifer Lopez o ruku, jej fanúšikovia neskrývali nadšenie. Masívny diamantový psteň má podľa odhadov odborníkov hodnotu 4,5 milióna dolárov. Ako prezradzajú zábery z ich instagramových profilov, dôležitá otázka padla na romantickom mieste za rovnako pekných okolností. 

Jennifer Lopez
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram)

Aj preto sú poriadne šokujúce informácie, ktoré sa o pár hodín neskôr objavili v médiách. Bejzbalista Jose Canseco napísal na twitteri, že Alex je JLo neverný. „Zaujímalo by ma, či vie, že ju podvádza s mojou exmanželkou. Úbohé dievča. Netuší, kto on v skutočnosti je,” šokoval športovec. 

Pre médiá dodal, že keď bol nedávno so svojou bývalou ženou Jessicou, tak videl, že jej Rodriguez telefonuje. Jose Canseco je kvôli tvrdeniam o nevere ochotný podstúpiť aj detektor lži. 

Zamilovaní snúbenci sa na margo týchto šokujúcich informácií zatiaľ nevyjadrili. Fanúšikovia na sociálnych sieťach však vedú búrlivé diskusie o tom, či sú pravdivé.  „Alex by bol blázon, keby podviedol takú krásnu ženu,” znie jedna z mnohých reakcií. Čo si o tom myslíte vy?

Jose Conseco sa rozhodol radosť z prominentných zásnub prekaziť.
Zobraziť galériu (8)
Jose Conseco sa rozhodol radosť z prominentných zásnub prekaziť.  (Zdroj: Instagram)

Žeby bol Alex Rodriguez krásnej JLo neverný s touto ženou?!
Zobraziť galériu (8)
Žeby bol Alex Rodriguez krásnej JLo neverný s touto ženou?!  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Jennifer LopezAlex Rodriguez
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu