Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pred pár týždňami v pôrodnici, dnes na móle! Známa herečka hviezdou výnimočnej šou

Eva Longoria Zobraziť galériu (12)
Eva Longoria (Zdroj: SITA)

PARÍŽ - Žiarila! Aj hlavné mesto Francúzska žije v týchto dňoch Fashion Weekom. V nedeľu sa v rámci neho konala módna šou, ktorá bola dosť nezvyčajná. Prebiehala totiž na špeciálnom móle umiestnenom na rieke Seina. V úlohe manekýnky sa predviedla aj slávna herečka Eva Longoria (43), ktorá si tam odbehla od svojho trojmesačného synčeka Santiaga.

Eva Longoria, ktorá sa preslávila účinkovaním v seriali Zúfalé manželky, prežíva v súkromí vydarené obdobie. Vydala sa za úspešného pracháča José Bastóna, ktorému nedávno porodila krásneho a zdravého synčeka. 

Pri pohľade na herečkine príspevky na sociálnych sieťach to pôsobí dojmom, že si úlohu mamičky užíva. V uplynulých dňoch však na istý čas vymenila plienky a detské hračky za šminky a vyské opätky. Prijala totiž ponuku predvádzať jeden z modelov na parížskom týždni módy.

Longoria bola jednou z hviezd výnimočne módnej šou, ktorá prebiehala na špeciálne navrhnutom móle. To bolo postavené tak, že to pôsobilo dojmom, akoby sa modelky prechádzali po rieke Seine. Zhruba na pol hodinu bola na nej kvôli tomu prerušená doprava. Výnimočnej prehliadky sa zúčastnili tisíce hostí a prostredníctvom sociálnych sietí ju mohli sledovať aj ľudia v rôznych krajinách.    

Eva Longoria
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Eva Longoria
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu