Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tučná herečka sa opäť vyzliekla: Oslávila tak smutné výročie...

Lena Dunham Zobraziť galériu (8)
Lena Dunham (Zdroj: Instagram)

NEW YORK - Moje telo je silnejšie! Poznamenala pod mierne kontroverzným príspevkom herečka a režisérka Lena Dunham (32), ktorá na instagrame zverejnila tri fotografie svojho nahého tela. Svojská umelkyňa sa v minulosti už neraz vyzliekla. Tentokrát tak urobila pri príležitosti smutného výročia. Pred 9 mesiacmi totiž musela podstúpiť hysterektómiu.

Lena Dunham podstúpila minulý rok vážnu operáciu, pri ktorej jej bola odobratá maternica. Stalo sa tak v dôsledku chronického ochorenia endometrióza, s ktorým herečka bojovala zhruba 10 rokov. V týchto dňoch sa myšlienkami k tomu dňu vrátila. 

„Je 9-mesačné výročie mojej hysterektómie. Moje telo je vo veľkej miere vyliečené, ale každý deň nájdem na mojom srdci nejakú jazvu,” vyznala sa zo svojich pocitov Lena. Tiež dodala, že si pôvodne myslela, že 9 mesiacov je niečo, čo sa jej bude spájať s príjemnejšími vecami, čím mala na mysli zrejme tehotenstvo. 

Hviezda seriálu Girls zverejnila na internete zábery svojho nahého tela a do pozornosti dala tetovanie na rebrách - RIP Judy. Ako vysvetlila, jej priateľ pomenoval jej maternicu práve menom Judy a týmto tetovaním si chce pripomínať deň, kedy si operáciou zachránila život a akoby sa znovu narodila. 

Nahé FOTO herečky Leny Dunham nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Lena Dunham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu