Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Trapas ruskej modelky: Na červenom koberci skončila len v gaťkách!

Yulia Rybakova Zobraziť galériu (5)
Yulia Rybakova (Zdroj: Instagram)

CANNES - Bude vám hlúpo aj za ňu! Medzinárodný filmový festival v Cannes sa už skončil. Tento rok sa ho zúčastnila aj ruská plus size modelka Yulia Rybakova, ktorá si na červenom koberci vyrobila poriadny trapas. Istý pán jej pristúpil sukňu a pred prítomnými zostala stáť len v nohavičkách. Verejnosť ale červenovlásku neľutuje, skôr ju všetci kritizuju a zabávajú sa na nej.

Svoju minútu slávy naplno využila! Yulia Rybakova je v Rusku známa ako plus size modelka. Vďaka jej účasti na Medzinárodnom filmovom festivale v Cannes sa však o nej hovorí aj za hranicami jej rodnej krajiny.

Oblá červenovláska si to na červený koberec namierila v róbe červenej farby. Nedá sa však povedať, že by s ním splynula. Práve naopak. Nešlo ju prehliadnúť. A toho si bola vedomá aj samotná Yulia. Keď pred fotografmi prechádzala ako pávica, istý pán jej pristúpil vlečku šiat a ona zrazu zostala len v nohavičkách. 

„To je ale trápne! Verí niekto tomu, že to bola nešťastná náhoda?” reagoval jeden z mnohých diskutujúcich, ktorí Rybakovu obviňujú, že svoje pikantné odhalenie zinscenovala. Vy máte aký názor?  

Yulia Rybakova
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Yulia Rybakova
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: profimedia.sk)

VIDEO: Yulia Rybakova si na červenom koberci vyrobila takýto trapas.  

Viac o téme: Yulia RybakovaMedzinárodny filmový festival v Cannes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu