Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tučná modelka vyrazila do ulíc takmer nahá: Zachráň sa, kto môžeš!

Felicity Hayward Zobraziť galériu (9)
Felicity Hayward (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Veľké telo, veľké sebavedomie! To dokonale sedí na britskú plus size modelku Felicity Hayward (29). XXL kráska si to do londýnskych ulíc namierila v priesvitných šatách, pod ktorými mala len zarezané gaťky. A teda, pohľad na jej obnažené telo mnohí nezvládli.

Hoci sa mnohé kypré ženy usilujú svoje nedostatky maskovať, nájdu sa medzi nimi i také, čo sa nechcú nijako obmedzovať. Vyhýbajú sa čiernej farbe, bez ostychu sa pretŕčajú v bikinách a tangáčoch a pokojne si oblečú aj provokatívne outfity. K sebavedomým bacuľkám patrí aj Angličanka Felicity Hayward. 

Usmievavá blondínka sa stala plus size modelkou a hrdo hlása, že sa vo svojom nedokonalom tele cíti sexi. Patrične to dala najavo aj pred pár dňami, keď prišla na istú párty (ne)oblečená v priesvitných šatách. Pod nimi mala zarezané nohavičky a bradavky prekryla nálepkami. Mnohých ale výberom outfitu pobúrila. 

„Preboha! Stretnúť ju takto v uliciach, asi by som mal problém zaspať,” nešetril ju na sociálnych sieťach jeden z kritikov. Fanúšikovia si ju však zastávali. „Keď sa tak oblečú chudé modelky, tak je to sexi. Prečo by si to na seba nemohla dať aj Felicity? Veď je krásna!” znie jeden z tých odlišných názorov. 

Viac FOTO sebavedomej Felicity Hayward nájdete v GALÉRII>>

Felicity Hayward brázdila ulice takmer nahá.
Zobraziť galériu (9)
Felicity Hayward brázdila ulice takmer nahá.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Felicity Hayward
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu