Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Mladík chcel nahliadnuť ženám pod sukne: Do topánky si dal fotoaparát a... nečakaný koniec!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock)

WASHINGTON - Snaha získať fotografie intímnych partií žien bez ich vedomia sa nevyplatila mladému Američanovi zo štátu Wisconsin. Nahliadnuť pod sukne nič netušiacich žien chcel pomocou miniatúrneho fotoaparátu ukrytého v topánke. Ešte než si stačil zaobstarať prvé snímky, explodovala batéria a popálila mu nohu, napísal denník The Washington Post. Fotografovanie pod sukňami sa v USA v posledných rokoch stalo verejne diskutovaným problémom a niektoré štáty ho zaradili medzi trestné činy.

VIDEO z bezpečnostnej kamery: Úchyl sa nalepil na ženu a ten hnus, čo potom nasledoval...

Tridsaťdvaročný muž sa síce po nehode sám prihlásil na polícii, avšak bol poučený a prepustený, pretože nestačil vyhotoviť žiadnu fotografiu, a preto neporušil zákon.

"Po explózii bol ošetrený s ľahšími popáleninami a potom sa zveril s tým, čo sa stalo, svojmu radcovi, duchovnému," opísal miestnemu denníku Wisconsin State Newspaper policajt David Dexheimer sled udalostí, ktoré predchádzali mužovej návšteve policajnej stanice.

Mladík chcel nahliadnuť ženám
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Wisconsin patrí k štátom, ktoré po náraste prípadov žien obracajúcich sa na úrady kvôli tejto forme obťažovania zaviedli zákonné tresty. Od roku 2015, keď miestni zákonodarcovia normu prijali, môžu súdy vinníkovi za takzvaný "upskirting" napariť až 3,5 roka väzenia. Popálený mladík sa však podľa polície trestu vyhol tým, že mu výbuch batérie nedovolil urobiť žiadny záber.

Viac o téme: SukňaFotografiaWisconsinUpskirting
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu