Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slávnu herečku hormóny nešetria: Paparazzi FOTO sú toho dôkazom!

Eva Longoria chodieva do spoločnosti vždy dokonale upravená. Zobraziť galériu (8)
Eva Longoria chodieva do spoločnosti vždy dokonale upravená. (Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES - Eva Longoria (42), ktorá sa najviac preslávila účinkovaním v seriáli Zúfalé manželky, je v radostnom očakávaní. Pod srdcom nosí svoje prvé dieťatko. Herečka si guľaté bruško užíva, čo prezrádzajú aj momentky na sociálnych sieťach. Paparazzi zábery známej brunetky však nie sú veľmi lichotivé. Bulvárni fotografi totiž pred pár dňami zvečnili jej dvojitú bradu a pigmentové škvrny na tvári.

Eva Longoria má paparazzov bežne v pätách. Spoločnosť jej robili aj nedávno, keď si vyšla do nechtového salónu. Hoci budúca mamička dbá o svoj zovňajšok, v ten deň sa na mejkap vykašľala a do ulíc vyšla celkom nenalíčená. 

Brunetka je krásna žena, takže "šminky" nepotrebuje. Ako ale vidno, pod vplyvom hormónov sa jej na tvári vytvorili pigmentové škvrny, ktoré vedia potrápiť nejednu tehuľku. Nuž, aj táto slávna herečka je len bežnou smrteľníčkou.

Zúfalá však vôbec nemusí byť ani z pribratých kilogramov a dvojitej brady. Za vytúžené dieťatko jej to ozaj stojí. Navyše, pohľad na ňu upokojí nejednu budúcu mamičku, ktorá sa počas tehotenstva necíti práve vo svojej koži. 

Aktuálnu FOTO Evy Longorie nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Eva Longoria
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu