Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Prvá FOTO prominentného syna: Odpadnete, keď to dieťa uvidíte!

Eva Longoria Zobraziť galériu (9)
Eva Longoria (Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES - Vydarená fotka! Herečka Eva Longoria (43) sa stala mamičkou 19. júna. Synčeka Santiaga svetu síce ukazovala, ale len tak, aby mu nebolo vidno do tváre. Na najnovšej titulke časopisu Hola! však so svojim malým pokladom hrdo pózuje a chlapček si určite získa vaše sympatie.

Herečka Eva Longoria, ktorú preslávilo účinkovanie v seriáli Zúfalé manželky, prežíva krásne a šťastné obdobie. Pričinil sa o to mexický podnikateľ José Bastón, ktorý si ju v roku 2016 vzal za ženu. Dvojici sa nedávno narodil prvý spoločný potomok, ktorému dali meno Santiago Enrique. 

Bastón je už štvornásobným otcom a ako Eva prezradila, na svojho nevlastného brata sa všetci súrodenci tešili. Nečudo. Prominentný synček je ozaj rozkošný. Dokazuje to aj titulná stránka časopisu Hola!. Santiago na nej pózuje so svojou slávnou mamou a ruku má uloženú tak, akoby mával. 

„Tu ho máte! Santiago Enrique Bastón máva svetu! Nemohla som sa dočkať, až sa s vami podelím o túto fotku,” pripísala k vydarenej momentke známa herečka. 

Eva Longoria so svojim rozkošným synčekom.
Zobraziť galériu (9)
Eva Longoria so svojim rozkošným synčekom.  (Zdroj: Hola!)

Viac o téme: Eva Longoria
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu