Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Šialená FOTO slávnej herečky: Synček má ešte len týždeň a už robí TOTO?!

Eva Longoria Zobraziť galériu (7)
Eva Longoria (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Už je z neho futbalový fanúšik! Herečke Eve Longorii (43) sa pred týždňom splnil veľký sen. Stala sa prvýkrát matkou a priviedla na svet synčeka, ktorému s manželom dali meno Santiago Enrique. Brunetka známa zo seriálu Zúfalé manželky sa na Instagrame chváli spoločnými momentkami a jednou z nich teda poriadne prekvapila.

Herečka Eva Longoria a obchodník José Baston si povedali svoje áno v máji 2016 v Mexiku. Pred pár dňami sa z nich stali otec a mama. „Sme tak vďační za toto nádherné požehnanie,” vyjadrili sa pre magazín HOLA! šťastní rodičia. 

Tí popri rodičovských povinnostiach stíhajú aj sledovanie majstrovstiev sveta vo futbale. Nadšene fandia mexickému tímu a na výber očividne nemá ani ich malý synček. „Pozrite sa, kto je pripravený na zápas,” pripísala herečka k momentke, na ktorej Santiago pózuje oblečený vo futbalovom drese. 


Všetko o Majstrovstvách sveta vo futbale 2018 nájdete na stránke sportky.sk!


Reakcie fanúšikov na fotku sú rôzne. „Chudáčik. Má len pár dní a už z neho robia atrakciu,” znie jeden z komentárov tých, čo zostali pohoršení. „Šialené,” pridali sa ďalší. Našli sa však aj mnohí, čo boli nadšení. „Najkrajší futbalový fanúšik. Je vidno, že Eva si materstvo užíva,” vyjadril sa priaznivec známej herečky, ktorý vníma momentku pozitívne. Vy môžete vyjadriť svoj názor v diskusii. 

Eva Longoria je očividne veľkou fanúšičkou futbalu.
Zobraziť galériu (7)
Eva Longoria je očividne veľkou fanúšičkou futbalu.  (Zdroj: Instagram)

Z týždňového synčeka herečky Evy Longorie je už futbalový fanúšik.
Zobraziť galériu (7)
Z týždňového synčeka herečky Evy Longorie je už futbalový fanúšik.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Eva Longoria
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu