Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Sympatickú herečku zožiera rakovina: Za pár mesiacov je z nej iný človek

Julia Louis-Dreyfus sa v septembri takto radovala z ocenenia. Zobraziť galériu (4)
Julia Louis-Dreyfus sa v septembri takto radovala z ocenenia. (Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES - Zvádza svoj najväčší boj! Americká herečka Julia Louis-Dreyfus (57) sa 17. septembra radovala z ceny Primetime Emmy Award, ktorú dostala za účinkovanie v seriáli Viceprezident(ka). O pár hodín neskôr si vypočula správu, ktorá prevrátila jej život naruby. Lekári jej totiž diagnostikovali rakovinu prsníka. Zákerná choroba sa už na zovňajšku sympatickej tmavovlásky podpísala...

Rakovina je sviňa! Aj takéto slová používala počas svojich útrap so zákernou chorobou Shannen Doherty, známa zo seriálu Beverly Hills 90210, ktorá svoj boj vyhrala a teší sa dobrému zdraviu. S jej slovami by určite súhlasil každý. Aj kolegyňa Julia Louis-Dreyfus. Tá totiž trpí rovnakou diagnózou. 

Kým Shannen sa s fanúšikmi delila o každý detail svojej liečby, Julia prežíva tieto útrapy skôr v súkromí. Verejnosti sa však nevyhýba. Paparazzi ju pred pár dňami nafotili v uliciach. Pri pohľade na fotky, ktoré sa im podarilo spraviť, je však viditeľné, že náročná liečba sa už začala odrážať na herečkinom zovňajšku. 

Oblečenie na Juliinom tele visí, pochudnutá je aj v tvári, na ktorej by ste, pochopiteľne, márne hľadali úsmev. Tými tmavovláska nikdy nešetrila. Snáď ich čoskoro bude opäť okolo seba rozdávať, keď bude mať liečbu úspešne za sebou. 

Aktuálnu FOTO herečky Julie Louis-Dreyfus nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Julia Louis-Dreyfus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu