Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Brutálny prúser známeho magazínu: To, čo urobili celebritám... Všetci sa smejú!

Vanity Fair Zobraziť galériu (7)
Vanity Fair (Zdroj: Vanity Fair)

LOS ANGELES - To snáď nie! Keď sa povie Vanity Fair a Annie Leibovitz, musí byť každému jasné, že táto spolupráca je odsúdená na úspech. Žiaľ, najnovšie zábery dokazujú opak. Hoci prestížny magazín a známa fotografka dali dokopy top celebrity, verejnosť sa na výsledku náramne zabáva. Pozrite sa, prečo!

Namiesto úspechu výsmech! Tvorcovia magazínu Vanity Fair oslovili vybrané hollywoodske hviezdy, aby ozdobili špeciálne vydanie. Pred objektívom známej fotografky Annie Leibovitz sa tak zišli herečky Oprah Winfrey, Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Claire Foy, Jessica Chastain, Gal Gadot,  Zendaya,  a ich mužskí kolegovia Robert De Niro, Tom Hanks, Michael B. Jordan, Harrison Ford, či Michael Shannon. 

A hoci celebrity vyzerali skvele a vizážisti, stylisti aj fotografka odviedli skvelú prácu, zábery vyvolali v ľuďoch skôr pobavenie. Pričinil sa o to editor prestížneho časopisu Graydon Carter, ktorý podľa medializovaných informácií dostal výpoveď. 

Dôvod? Pri úpravách fotiek "vyrobil" Oprah Winfrey tri ruky a Reese Witherspoon tri nohy. „No dobre. Teraz to už všetci viete. Mám tri nohy. Dúfam, že ma príjmete takú, aká som,” reagovala na twitteri predstaviteľka Pravej blondínky.  

Reese Witherspoon má na titulke tri nohy.
Zobraziť galériu (7)
Reese Witherspoon má na titulke tri nohy.  (Zdroj: Vanity Fair)

Oprah Winfrey má na záberoch až tri ruky.
Zobraziť galériu (7)
Oprah Winfrey má na záberoch až tri ruky.  (Zdroj: Vanity Fair)

Viac o téme: Reese WitherspoonOprah Winfrey
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu