Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Harrison Ford komentoval manželstvo s mladšou ženou: Odpoveď za 100 bodov!

Harrison Ford Zobraziť galériu (5)
Harrison Ford (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Pobavil! Harrison Ford (77) sa do pamäte mnohých vryl ako predstaviteľ nobojácneho Indianu Jonesa. Na konte však má účinkovanie aj v mnohých ďalších akčných počinoch. Zaujímavé je, že doma sa obľúbený hrdina mení na krotkého a poslušného manžela.

Harrison Ford a Calista Flockhart patria medzi celebrity, ktoré si svoje súkromie dosť strážia. Na sociálnych sieťach nie sú aktívni, vyhýbajú sa spoločenským podujatiam a aj s médiami komunikujú len občas. 

Galéria: Harrison Ford a Calista Flockhart tvoria zohratý pár už 18 rokov
Za zmienku určite stojí aktuálny rozhovor, ktorý Ford poskytol magazínu Parade. Na pretrase bolo 10. výročie sobáša s o 22 rokov mladšou Calistou Flockhart. Dvojica je spolu zhruba 18 rokov. Na otázku, aký je ich recept na šťastný vzťah, má jednoduchú odpoveď. „Nič nehovorte. Len prikyvujte hlavou,” poznamenal slávny herec. Tiež dodal, že s manželkou trávia dostatok kvalitného času spoločne. 

Vzťah s Harrisonom Fordom si v minulosti pochvaľovala aj Calista. „Harrison a ja sa spolu veľa smejeme. A humor je pre nás veľmi dôležitý,” prezradila v rozhovore pre Closer Weekly. Tiež komentovala 22-ročný vekový rozdiel, ktorý ich delí. „Občas sa cítim byť oveľa staršia ako Harrison,” dodala herečka. 

Dvojica sa spolu stará o syna Liama, ktorého si Calista adoptovala rok pred tým, než sa s Harrisonom dali dokopy. Ford bol v minulosti ešte dvakrát ženatý a má ďalších troch synov a jednu dcéru. 

Harrison Ford a Calista Flockhart tvoria harmonický a dokonalý pár.
Zobraziť galériu (5)
Harrison Ford a Calista Flockhart tvoria harmonický a dokonalý pár.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Harrison FordCalista Flockhart
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu