Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slávna herečka o začiatkoch v šoubiznise: Sexuálne násilie a... Chúďa!

Reese Witherspoon Zobraziť galériu (6)
Reese Witherspoon (Zdroj: Vanity Fair)

LOS ANGELES - Bolestivé spomienky! Reese Witherspoon (43) patrí medzi hviezdy, ktoré netreba vôbec predstavovať. Jej cesta za úspechom však bola poznačená aj poriadne nepríjemným skúsenosťami. Čo-to o nich prezradila v aktuálnom vydaní magazínu Vanity Fair.

Veľmi nebezpečné známosti, Pravá blondínka, Voda pre slony, Divočina, či seriál Veľé malé klamstvá sú počiny, s ktorými je neodmysliteľne spätá rodáčka z New Orleans - Reese Witherspoon. Usmievavá herečka so zmyslom pre humor má množstvo fanúšikov, s ktorými sa prostredníctvom instagramu delí nielen o pracovné aktivity, ale aj súkromie. 

Galéria: Reese Witherspoon sa s fanúšikmi delí o rôzne momentky
Sama hovorí, že je veľká škoda, že takéto možnosti tu neboli v časoch, keď ona na filmovom plátne len začínala. „Sociálne siete vytvorili pre ľudí nový spôsob, akým sa možu vyjadriť. Majú veľkú silu,” uviedla v rozhovore pre Vanity Fair Reese, ktorá okrem iného spomínala na svoje začiatky v Hollywoode. 

Tie pre predstaviteľku Pravej blondínky neboli vôbec ružové. „Stalo sa mi viacero zlých vecí. Sexuálne ma napadli, obťažovali ma. Občas som sa na pľaci cítila veľmi opustená. Pamätám si, že som hrala vo filmoch, kde som bola jediná žena medzi muži, ktorých bolo tak 150,” poznamenala Witherspoon.

Sympatická a obľubená blondínka už v roku 2017 priznala, že ju ako 16-ročnú sexuálne napadol istý režisér. Ako dodala, nešlo o jedinú skúsenosť takéhoto druhu. Agenti a producenti ju však nútili mlčať.

Reese Witherspoon žiari na titulke aktuálneho vydania Vanity Fair.
Zobraziť galériu (6)
Reese Witherspoon žiari na titulke aktuálneho vydania Vanity Fair.  (Zdroj: Vanity Fair)

Viac o téme: Reese Witherspoon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu