Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

KONEČNE! Mulder a Scullyová z Aktov X majú po 25 rokoch SEX

Fox Mulder a Dana Scullyová spolu skončili v posteli. Zobraziť galériu (6)
Fox Mulder a Dana Scullyová spolu skončili v posteli. (Zdroj: FOX Television)

LOS ANGELES - Dopriali im! Seriál Akty X sa v minulosti tešil slušnej obľube. Aj preto sa tvorcovia nedávno rozhodli, že ho oživia. Neodmysliteľnou súčasťou mysteriozného počinu sú zvláštni vyšetrovatelia Fox Mulder a Dana Scullyová, medzi ktorými bolo vždy cítiť akési sexuálne napätie. Nečudo, že keď sa agenti FBI ocitli spolu v posteli, herečka Gillian Anderson (49) neskrývala svoje nadšenie.

Na topkách sme vás už v roku 2015 informovali, že seriál Akty X sa po viacročnej prestávke vrátil na televízne obrazovky.  Okrem paranormalnych javov divákov vždy zaujímal aj vzťah, ktorý bol medzi hlavnými protagonistami - Foxom Mulderom a Danou Scullyovou. 

A hoci im tvorcovia dopriali viacero zaujímavých situácií a momentov, k sexu nedošlo. Až doposiaľ. V epizóde, ktorá bola v stredu odvysielaná, skončili zvláštni agenti FBI spolu v posteli. „A potom mali sex. Dvakrát!” radovala sa prostredníctvom twitteru herečka Gillian Anderson, ktorá stvárňuje Scullyovú. A určite jej nadšenie zdieľali aj mnohí fanúšikovia.

Nejedného diváka však zarmútilo herečkino rozhodnutie odísť zo seriálu a viac v nakrúcaní nepokračovať. Gillian to zvažovala už v minulosti, no napokon ju premohla zvedavosť. Teraz chce so Scullyovou už nadobro skončiť. „Je veľa vecí, ktoré by som počas mojej kariéry a života chcela ešte robiť. Toto bola výnimočná príležitosť, jedinečný charakter a ja som za to veľmi vďačná,” uviedla počas tlačovej konferencie herečka, ktorá podľa nášho názoru aj tak navždy zostane verejnosťou vnímaná najmä ako agentka Scullyová. 

Konečne!
Zobraziť galériu (6)
Konečne!  (Zdroj: FOX Television)

Viac o téme: Gillian AndersonDavid DuchovnyAkty X
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu