Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Agentka Scullyová prekvapuje: Rozchod a... Toto je moja nová frajerka!

Gillian Anderson a Peter Morgan viac netvoria pár. Zobraziť galériu (7)
Gillian Anderson a Peter Morgan viac netvoria pár. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Neplače doma do vankúša! Len v týchto dňoch vyšlo najavo, že herečka Gillian Anderson (52), ktorú preslávilo účinkovanie v seriáli Akty X, a scenárista seriálu The Crown - Peter Morgan (57) sa rozišli. Podľa medializovaných informácií sa dvojica rozišla v dobrom a predstaviteľka Agentky Scuyllovej zverejnila na Instagrame usmiatú fotku, aby dala fanúšikom najavo, že je v poriadku. Smútok zaháňa po boku nového miláčika. Pozrite!

Gillian Anderson si ako Agentka Scullyová získala srdcia mnohých mužských priaznivcov. Prvýkrát sa vydávala v roku 1994 za televízneho umeleckého riaditeľa a produkčného dizajnéra menom Clyde Klotz. A hoci to bola láska ako hrom, dva roky po svadbe ich vzťah začal prechádzať krízou a v roku 1997 nasledoval rozvod. Dvojica má spolu dcéru Piper. 

V roku 2004 sa herečka vydávala opäť. Jej vyvoleným bol tentokrát filmový producent Julian Ozanne. Po roku a pol sa však rozišli a v roku 2006 ich súd rozviedol. S bývalým partnerom - podnikateľom Markom Griffithsom má herečka synov Felixa a Oscara. Rozišli sa v roku 2012. 

Blondínkinou poslednou láskou bol scenárista seriálu The Crown - Peter Morgan. Pár tvorili 4 roky. Avšak v týchto dňoch vyšlo najavo, že sa rozišli. Podľa medializovaných informácií však naďalej ostávajú dobrými priateľmi. 

Zaujímavé je, že Anderson a Morgan spolu nebývali. Obaja majú deti z predchádzajúcich vzťahov a herečka vo vzťahu preferuje slobodu. V rozhovoroch zvykla tvrdiť, že spoločné bývanie by ich vzťah pochovalo. 

Gillian Anderson a Peter Morgan v čase, keď tvorili pár.
Zobraziť galériu (7)
Gillian Anderson a Peter Morgan v čase, keď tvorili pár.  (Zdroj: Instagram)

Aj keď rozchod často sprevádzajú hnev, plač, či smútok, vyzerá to tak, že predstaviteľka Agentky Scullyovej sa cíti dobre. Nepochybne jej k tomu dopomáha aj nový štvornohý miláčik, ktorého fotkou sa pochválila na Instagrame. „Zoznámte sa s mojou frajerkou Stellou,” napísala k fotke herečka, ktorú fanúšikovia zahrnuli komplimentami a slovami plnými podpory.

Gillian Anderson a jej nový miláčik.
Zobraziť galériu (7)
Gillian Anderson a jej nový miláčik.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Gillian AndersonPeter Morgan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu