Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Hviezda seriálu Akty X ukázala telo: 60-tka na krku a... Celkom v pohode!

David Duchovny a Gillian Anderson Zobraziť galériu (7)
David Duchovny a Gillian Anderson (Zdroj: SITA)

BARBADOS - Nemá sa za čo hanbiť! David Duchovny (58) je neodmyslitelňe spätý s obľúbeným seriálom Akty X, v ktorom stvárnil agenta Muldera. Jeho tvár nepozná asi len málokto. A tak nečudo, že neušiel pozornosti paparazzov, keď si užíval dovolenku na Baradose. Bulvárnym fotografom sa podarilo zvečniť ho aj bez šiat. Zaujímavé ale tiež je, kto mu robil spoločnosť.

Na topkách sme vás nedávno informovali, že herec David Duchovny má po svojom boku mladučkú milenku. S o 33 rokov mladšou kráskou si užíval oddych na pláži v Malibu. Nevedno, či dvojica ešte stále tvorí zamilovaný pár, isté však je, že tieto sviatočné dni spolu netrávia. 

Hviezda seriálu Akty X sa totiž momentálne nachádza na Barbadose. Spoločnosť mu robia 19-ročná dcéra Madeaine, 16-ročný syn Kyd a exmanželka Tea Leoni, s ktorou má seriálový Mulder stále dobrý vzťah. 

David a Tea sa zosobášili v roku 1997. V auguste 2008 sa Duchovny liečil zo sexuálnej závislosti. V roku 2014 ich súd rozviedol. „Ako by som ho mohla nenávidieť, keď mi dal dva najväčšie dary na svete? Vždy sa máme radi a zbožnujeme naše deti,” uviedla v nedávnom rozhovore pre magazín Parade blondínka. „Navždy budeme spojení a budeme tu vždy jeden pre druhého,” pridal sa David. 

Takto vyzerá 58-ročný David Duchovny bez šiat.
Zobraziť galériu (7)
Takto vyzerá 58-ročný David Duchovny bez šiat.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: David DuchovnyAkty X
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu